Διαβατός Ημαθίας

Νέα μελέτη - Η κατάλληλη ώρα για ύπνο είναι 90 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα!

Εξίσου σημαντικός για την ανθρώπινη ζωή όσο το φαγητό, το νερό και ο αέρας είναι ο ύπνος. Χρειαζόμαστε ύπνο για να επιβιώσουμε.
Η διαδικασία με την οποία το σώμα και το μυαλό λαμβάνουν ενέργεια και είναι φυσιολογική, είναι ο ύπνος. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά εάν δεν κοιμόμαστε αρκετά.

Αν μείνουμε εντελώς ξύπνιοι για μεγάλο συνεχές χρονικό διάστημα, περίπου 10 ημέρες, αυτό οδηγεί ίσως και στο θάνατο. Αν και κανείς δεν φτάνει σε τόσο ακραίες καταστάσεις, η έλλειψη ύπνου έστω και σποραδικά είναι ένα σοβαρό ζήτημα. Χωρίς καλό ύπνο νιώθουμε κουρασμένοι, χωρίς κέφι, όλα μας φταίνε, δεν μπορούμε να αποδώσουμε. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για την υγεία μας για πολλούς λόγους.
Γιατί όμως εκείνα τα 90 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα είναι πολύ σημαντικά για μία καλή ποιότητα ύπνου; Αυτό ανακάλυψαν πρόσφατα οι επιστήμονες.


Αυτά τα 90 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα θα πρέπει να έχεις κοιμηθεί ήδη καθώς είναι πολύτιμα για τον οργανισμό σου. Και αυτό έχει να κάνει άμεσα σχέση με τον τρόπο με τον οποίο το σώμα μας αντιδρά στις αλλαγές του φωτός κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από τη Dr. Nerina Ramlakhan, ειδική στον ύπνο και συγγραφέας του βιβλίου Tired But Wired: The Essential Sleep Toolkit αναφέρεται το εξής:

Όλα τα κύτταρα του σώματος συνδέονται με τις κινήσεις της γης και του φεγγαριού. Υπάρχει συγχρονισμός.

Υπάρχει μια περιοχή στον εγκέφαλο η οποία ονομάζεται κιρκαδιανή. Αυτή η περιοχή βοηθά στο συγχρονισμό της κίνησης και της λειτουργίας όλων των κυττάρων του σώματος με τα επίπεδα φωτός και σκοτεινού περιβάλλοντος.

| Γυναικεία εσώρουχα - ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ  

Δες όλες τις νέες παραλαβές σε σέξυ γυναικεία εσώρουχα. Απόκτησε τα εύκολα & γρήγορα με την υψηλότερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Δωρεάν αντικαταβολή & άμεση παράδοση. Νέες παραλαβές σε γυναικεία εσώρουχα, σλιπ, ζαρτιέρες, μαγιό, babydolls, κορμάκια, ολόσωμα καλσόν, κάλτσες και καλσόν. Η συλλογή των εσωρούχων μας ξεκινάει από το πιο μικρό μέγεθος και φτάνει έως και 4-xlarge. Θα βρεις γυναίκεια εσώρουχα plus size στα πιο εκπληκτικά σχέδια και χρώματα. Εσώρουχα για κάθε σας ανάγκη στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Ανακάλυψε όλη τη συλλογή σε sexy εσώρουχα και απέκτησε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση...
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...