Διαβατός Ημαθίας

Top επιλογές σε κορμάκια για Sexy Look

Όλες γνωρίζετε ότι τα κορμάκια είναι τα Sexy, comfy, safe κομμάτια της ντουλάπας σας. Οι γραμμές ποικίλουν, είναι ιδανικά για τις καθημερινές και τις βραδινές σας εμφανίσεις. Τα κορμάκια αγκαλιάζουν το σώμα και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα σας με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τα επαναφέρετε και να τα εντάξετε δυναμικά στη γκαρνταρόμπα σας. Με ένα κορμάκι μπορείς να δημιουργήσεις το πιο hot look, που συνδυάζει τη θηλυκότητα με τον δυναμισμό, με τον πιο chic και σοφιστικέ τρόπο. Δεν είναι μία καινούργια τάση στον χώρο της μόδας.

Η τάση της σεζόν είναι τα bodys lingerie. Ήρθε η ώρα τα κορμάκια-εσώρουχα που είχες κάπου βαθιά στο συρτάρι  να τα ενσωματώσεις άμεσα στις βραδινές σου εμφανίσεις για να μην περάσεις απαρατήρητη.
Επένδυσε σε ένα καλό βραδινό lingerie body και συνδύασε το με ψηλόμεσες παντελόνες, μεσάτα σακάκια ή τις αγαπημένες σου γόβες στιλέτο, για το απόλυτο sexy look.

Δοκίμασε διαφορετικούς συνδυασμούς και φόρεσέ τα μέσα από φορέματα και τοπς, δημιουργώντας έτσι οπτικά εφέ που θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση. Εφαρμόζουν άψογα, είναι θηλυκά και sexy, ενώ η άνεση που προσφέρουν θα σε ανταμείψει.  

Το σακάκι με το παντελόνι -γνωστό και ως κουστούμι- έχει γίνει ένα από τα πιο κλασσικά γυναικεία ενδύματα και χαρακτηριστικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Θυμίζει έντονα το hot στυλ ωστόσο είναι το πιο κλασσικό look που μπορεί να υιοθετήσει μία γυναίκα. Μπορεί να μας χαρίσει απόλυτα σέξι εμφανίσεις και να το επιλέξουμε όχι μόνο στα κλασσικά office looks μας αλλά και στη βόλτα ή στις βραδινές εμφανίσεις μας. 
Συνδύασε το look σου με ένα κορμάκι με animal print, πιο συγκεκριμένα επέλεξε το Snake Κορμάκι της συλλογής μας. Υπέροχο κορμάκι από ελαστικό microfibra με λεπτομέρειες δαντέλας. Έχει ανοιχτή πλάτη, δένει στον λαιμό έχει και κούμπωμα στο καβάλο. Το κιλοτάκι είναι μπραζίλιαν. Σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη. 

Body-lingerie and jean look
Κυριολεκτικά μπορείς να φορέσεις το κορμάκι σου με οποιοδήποτε jean. Θες κάτι απλό και καθημερινό; Φόρα το bodysuit της επιλογής σου και boyfriend jeans με αθλητικά παπούτσια και μια τσάντα χειρός και είσαι έτοιμη για να αρχίσεις τη μέρα σου!
Εναλλακτικά για πιο μια σικ εμφάνιση, μπορείς να επιλέξεις να το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο jean, ένα ζευγάρι κλασσικές γόβες στο χρώμα τις επιλογής σου.
Επέλεξε το Δαντελένιο ελαστικό κορμάκι Rene. Κορμάκι σε μαύρη διαφάνεια με δαντέλα και σχέδιο σε κορδόνια. Το σουτιέν έχει μπανέλα για στήριγμα, αυξομειωμένες τιράντες για να το ρυθμίσετε και η πλάτη είναι ανοιχτή με δύο λάστιχα. Το κιλοτάκι είναι σε μπραζίλ.

Total Black Look
Επέλεξε ένα total black κοστούμι. Συνδυάστε το, με το μαύρο δαντελένιο κορμάκι Venice. Ελαστικό δαντελένιο κορμάκι, αγκαλιάζει τέλεια το σώμα σας, μπορείτε να το δέσετε πίσω από το λαιμό. Συνδυάστε το με μαύρη γόβα. Ο συνδυασμός αυτός είναι μια άνετη επιλογή για επαγγελματική εμφάνιση με όμορφο στυλ.
Τα χρώματα αυτά σας δίνουν ένα περιποιημένο look, που φοριέται άνετα μέχρι το απόγευμα στο γραφείο, σε meeting ή σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Με ένα ελαφρύ μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους, θα έχετε προσεγμένη εμφάνιση σε λίγα μόνο λεπτά. 

| Χορηγία - lingerie-center


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)