Διαβατός Ημαθίας

Homewear – Δικές μας προτάσεις για… να τον αποπλανήσετε!

Πείτε μας ρομαντικούς, αλλά πιστεύουμε ότι το σέξι γυναικείο βραδινό ένδυμα (homewear) είναι ένας σίγουρος τρόπος για να απολαύσετε ένα βράδυ με τον σύντροφό σας! Καταλαβαίνουμε ότι μετά από μια κουραστική μέρα, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την αγαπημένη, ξεχειλωμένη πυτζάμα σας, αλλά επιλέξτε ένα sexy σετάκια ή νυχτικά ή φιλήδονα sexy ρομπάκια μια στο τόσο και θα μας θυμηθείτε! Είναι ο τέλειος τρόπος να κάνετε έκπληξη στον σύντροφό σας και να δημιουργήσετε sexy, ακαταμάχητη ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα! Έχουμε επιλέξει τα 5 κορυφαία homewear στιλ(πυτζάμα – νυχτικά) για να σας εμπνεύσουμε, είτε είναι του γούστου σας ένα ρομαντικό μακρύ νυχτικό, είτε κάτι πιο διαφανές και τολμηρό.

Το look του έρωτα  
Όταν σκέφτεστε ‘ρομαντικό νυχτικό’, σίγουρα το πρώτο πράγμα που σας
έρχεται στο μυαλό είναι το κόκκινο χρώμα, ένα χρώμα συνώνυμο με την αγάπη και το πάθος! Μετά το μυαλό ταξιδεύει σε όμορφα, σατέν υφάσματα, λεπτομέρειες από δαντέλα, χνουδωτά παντοφλάκια και πολυτελείς ρόμπες. Τα αισθησιακά μακριά γάντια ή ένα φτερό μπορούν να προσθέσουν ένα επιπλέον ερωτικό στοιχείο στην εμφάνισή σας. Το sleepwear μπορεί να σας μεταμορφώσει αν θέλετε να αναζωπυρώσετε τη μαγεία στη σχέση σας ή απλώς να αισθανθείτε όμορφες και ποθητές.

Πολυτέλεια στον ύπνο
Θέλετε να προσθέσετε λίγη πολυτέλεια στη συλλογή των νυχτικών σας; Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία πολυτελών υφασμάτων για το sleepwear σας, όπως καθαρό μετάξι, απαλό κασμίρι και πλούσια δαντέλα που θα αγκαλιάσει τη σιλουέτα σας. Αξίζει να επενδύσετε σε ένα τέτοιο κομμάτι! Κι αν φροντίζετε τα μεταξωτά σας με τον σωστό τρόπο (πλύσιμο στο χέρι με κρύο νερό), θα σας δίνουν χαρά για πολύ καιρό, πολύ περισσότερο από φθηνότερες εναλλακτικές.  Περιηγηθείτε στα πολυτελή σετ εσωρούχων και νυχτικών μας για πραγματικά μοναδικά σχέδια και απολαύστε τα όμορφα υφάσματα και την αίσθηση της πολυτέλειας.

Προσθέστε χρώμα
Βάλτε λίγο χρώμα στη συλλογή εσωρούχων σας με πανέμορφες ρόμπες σε παθιασμένα ροζ ή όμορφα μπλε, chemise σε δελεαστικό τιρκουάζ ή τυλιχτείτε σε μια σέξι κόκκινη ρόμπα για να ανεβάσετε τους παλμούς! Ένα έντονο χρώμα μπορεί να σας βοηθήσει να φωτίσετε τη διάθεσή σας και να δώσετε ένα boost στην αυτοπεποίθησή σας! Παρόλο που το διαχρονικό κλασικό μαύρο μπορεί να είναι μια ασφαλής επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι νέο;

Η αναζωογόνηση της συλλογής νυχτικών σας με λίγη προσθήκη χρώματος είναι πολύ πιθανό να δώσει νέα πνοή στον ερωτισμό σας—όλοι γνωρίζουμε ότι «η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής». Θα μπορούσατε να κάνετε έκπληξη τον εραστή σας φορώντας ένα σέξι νυχτικό στο αγαπημένο του χρώμα ή να τον ρωτήσετε με ποιο χρώμα θα ήθελε να σας δει για να εξάψετε τη φαντασία του μέχρι το βράδυ!

Νυφική γαμήλια νύχτα
Το νυφικό είναι ο πρωταγωνιστής της πιο σημαντικής μέρας της ζωής σας—αλλά τι γίνεται με την υπέροχη γαμήλια νύχτα και τον μήνα του μέλιτος;

Τυλίξτε το σώμα σας σε μια σέξι λευκή νυφική ρόμπα από δαντέλα, ριγμένη πάνω από ένα σαγηνευτικό σετ νυφικών εσωρούχων ή φορέστε τη μόνη της και χαλαρώστε με στιλ, μέχρι ο ευτυχισμένος γαμπρός να ανακαλύψει το άτακτο μυστικό σας! Εκθαμβωτικές chemise, νυφικές πυτζάμες και αραχνοΰφαντα babydolls στα κλασικά νυφικά χρώματα του ελεφαντόδοντου και του λευκού είναι στη διάθεσή σας για να νιώσετε όμορφη και θελκτική!

Τόλμησε τις διαφάνειες
Ένα απίθανο διαφανές babydoll που χαϊδεύει τους μηρούς σας και επιδεικνύει πλήρως τις καμπύλες σας είναι μια σέξι δήλωση στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί κανένας σύντροφος! Τα σέξι babydoll και οι τολμηρές chemise με τα διάφανα υφάσματα, σε μια εντυπωσιακή ποικιλία χρωμάτων και κοψίματος είναι ο απόλυτος σύμμαχός σας στην κρεβατοκάμαρα!

Πολλά από τα σετ μας διαθέτουν άτακτες λεπτομέρειες, όπως κοψίματα, δεσίματα και πλαϊνές σχισμές, καθιστώντας σας ακόμη πιο δελεαστική και ακαταμάχητη για τον σύντροφό σας. Για να ολοκληρώσετε και να βελτιώσετε το ερωτικό βραδινό σας σύνολο, προσθέστε μερικά άτακτα αξεσουάρ για να ανεβάσετε την απόλαυση στα ύψη!

Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας για τα είδη sleepwear να σας ενέπνευσε και το μόνο που μένει είναι να γλιστρήσετε στα νυχτικά που έχετε επιλέξει και να προετοιμαστείτε για την πιο όμορφη νύχτα που είχατε ποτέ!

🎄 ΧΟΡΗΓΟΣ..
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !