Διαβατός Ημαθίας

Όποιος κατάλαβε; Κατάλαβε! Ο νέος Ιταλός υπουργός Πολιτισμού μίλησε για " Μεγάλη Ελλάδα"

Ποτέ δεν κάνουν τυχαίες δηλώσεις οι θεσμικοί του πλανήτη. Ο νέος Ιταλός υπουργός Πολιτισμού μίλησε για ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ! Και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους προετοιμάζοντας τον κόσμο για το τι μέλλει γενέσθαι στο κοντινό μέλλον.

Πάντα έχουν τον λόγο τους για ότι και αν εκστομίζουν. Πριν όμως κάποιος μας χαρακτηρίσει ως σωβινιστές ή αιθεροβάμονες, να προειδοποιήσουμε πως δεν είμαστε τίποτα από αυτά… Έχουμε όμως την γνώση που χρειάζεται για να προβούμε στους κατάλληλους συνειρμούς από αυτές τις δηλώσεις..
Ένας λοιπόν είναι ο βασικός συνειρμός ή εάν προτιμάτε το βασικό συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουμε.. Η Ελλάς θα επανέλθει στην θέση που βρισκόταν χιλιάδες χρόνια πριν, ως ο ηγέτης και ο καθοδηγητής της ανθρωπότητας. Είναι πολύ μεγάλο αυτό που έρχεται και θα αποκαταστήσει την τεράστια ιδέα της Ελληνικότητας. Είναι τεράστιο.. Και να μην ξεχνάτε ποτέ πως όλο το Σύμπαν είναι Ελ-λάς!!!
Πάμε να δούμε όμως τι ακριβώς έγινε στην Ιταλία και τι είπε ο Ιταλός Υπουργός Πολιτισμού, ουσιαστικά όχι μόνο στους Ιταλούς, αλλά σε ολόκληρο τον Πλανήτη!!! Έχουμε και το βίντεο..
Το μήνυμα εστάλη!!!
Ο νέος Ιταλός υπουργός Πολιτισμού μίλησε για ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! Είπε την ιστορική αλήθεια!! Ο νέος υπουργός Πολιτισμού στην Ιταλία, Gennaro Sangiuliano, γεννήθηκε στην Νάπολη είναι γιος της ”Μεγάλης Ελλάδας” και δεν ξέχασε να σημειώσει ότι η ιστορία της γεωγραφικής περιοχής Ιταλίας είναι πολύ πιο παλιά από το ιταλικό κράτος και ότι έχει μια αρκετές χιλιάδες χρόνια ιστορία που πηγάζει από την ”Μεγάλη Ελλάδα”…
«Η λέξη “πολιτισμός” συνοψίζει το νόημα της ιστορίας του έθνους μας, γιατί η Ιταλία προϋπήρχε πολύ προτού υπάρξει ως κράτος. Έχει μία κουλτούρα χιλιετιών που πηγάζει από την Μεγάλη Ελλάδα και περνάει από την Αναγέννηση και τον Ανθρωπισμό», τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος υπουργός Πολιτισμού της χώρας!!!

Δείτε το βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους από το el.gr


Η Νεάπολη της Ιταλίας (λέγονταν Παρθενόπη) ιδρύθηκε πιθανότητα από κατοίκους της Κύμης (ή της Χαλκίδας), Ελληνική αποικία της ομώνυμης πόλης της Εύβοιας, γύρω στον 9ο και 8ο αι. π.Χ., με το όνομα Παρθενόπη.
Η αποικία αυτή ονομάστηκε αργότερα Παλαιόπολις και μετά κατά τον 5ο αι. π.Χ. ίδρυσαν σε μια κοντινή περιοχή την Νεάπολη (νέα πόλη) σημερινή Νάπολη. Οι Ναπολιτάνοι δεν νιώθουν και τόσο Ιταλοί. Έχουν την αίσθηση πως είναι κάτι άλλο! Και αυτό το άλλο έχει όνομα: Magna Grecia!
Στο παρακάτω βίντεο θα τους ακούστε μάλιστα να φωνάζουν, γιουχάροντας τον ιταλικό ύμνο, πως είναι «παρθενοπαίοι», επικαλούμενοι το πρώτο ελληνικό όνομα της Νάπολι, άρα Ελληνογενείς. Την ίδια ώρα γαλάζιες σημαίες με Σταυρό ανεμίζουν.


Θα επαναλάβουμε ακόμα μια φορά κάτι πολύ σημαντικό.. Όλοι αυτοί που τώρα κατέχουν θεσμικές θέσεις στις χώρες του πλανήτη, δεν βγαίνουν ποτέ να κάνουν μια δήλωση έτσι για το θεαθήναι.. Πάντα έχουν τον σκοπό τους για κάθε δήλωση που κάνουν και όλα είναι προμελετημένα και σχεδιασμένα από πριν… Επομένως κάποιοι “υποχρέωσαν” τον Ιταλό Υπουργό να κάνει αυτή τη δήλωση.. Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι;;; Μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα τους αποκαλύψουμε!!!


| Πρόσωπο/Αντιγήρανση - LANCÔME  

Genifique Youth Activating Cream  
Το μυστικό για νεανική επιδερμίδα αποκαλύπτεται μέσα από μια σχεδόν μαγική σύνθεση που μέσα σε 7 ημέρες επαναφέρει τη νεανικότητα του προσώπου. Με την υπογραφή Lancôme.

Τιμή  59,74€       ΑΓΟΡΑ

  

▶ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ  



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !