Διαβατός Ημαθίας

LANCÔME - Σετ Λάμψης Για Πρόσωπο Και Μαλλιά

ADVANCED GENIFIQUE SERUM:
Ο εμβληματικός μας αντιγηραντικός ορός, με την επιστήμη του μικροβιώματος, επιταχύνει την ανάπλαση της επιδερμίδας, για επιδερμίδα πιο δυνατή και πιο νεανική. Ανακαλύψτε τη δύναμη της επιδερμίδας σας: το μικροβίωμα, τη μεγαλύτερη επανάσταση στην επιστήμη του δέρματος τον τελευταίο αιώνα.
Το μικροβίωμα του δέρματος είναι ένα ζωντανό οικοσύστημα μικροοργανισμών που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιφάνειάς του. Η ισορροπία του μικροβιώματος είναι απαραίτητη για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας. Η νέα σύνθεση του εμβληματικού μας ορού προσώπου είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο κλασμάτων 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών, τα οποία επιλέχθηκαν και υποβλήθηκαν σε ειδική επεξεργασία με στόχο να προσφέρουν θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για το δέρμα και το μικροβίωμά του.

ELIXIR ULTIME ORIGINAL:Το έλαιο Elixir Ultime Original 100ml προσφέρει πλούσια θρέψη και θερμοπροστασία έως και τους 230°C σε όλους τους τύπους μαλλιών. Χαρίζει υπέροχο άρωμα και λάμψη που διαρκεί έως και 24 ώρες καθώς και 96 ώρες προστασίας από το φριζάρισμα -ακόμα και σε συνθήκες 80% υγρασίας. 

Οδηγίες - Τιμές:  ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕΤ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Τιμή Σετ  94,94€

ADVANCED GENIFIQUE SERUM :
Εφαρμόστε τον ορό πρωί και βράδυ, σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Απλώστε με τα χέρια σας στο μέτωπο, τα μάγουλα, το πηγούνι και τον λαιμό, με μεγάλες συρτές κινήσεις, δουλεύοντας το προϊόν από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Ολοκληρώστε απλώνοντας από πάνω προς τα κάτω στη Ζώνη-Τ, έπειτα κατά μήκος της γραμμής του άνω και του κάτω χείλους, και τέλος κάτω από τη γραμμή της γνάθου. Στη συνέχεια, προχωρήστε στην εφαρμογή της αγαπημένης σας ενυδατικής.  

ELIXIR ULTIME ORIGINAL:
Εφαρμόστε 1 με 2 δόσεις της αντλίας σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, σαν θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα. Ξεκινήστε από τα μήκη και δουλέψτε το προϊόν μέχρι τις άκρες των μαλλιών. Προχωρήστε στο styling.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Λάδι Κρήτης: Σαρακίνα 4L Βραβευμένο Τσουνάτο Ελαιόλαδο