Διαβατός Ημαθίας

Έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό, πολλά κατοικίδια ζωάκια φεύγουν απ΄την ζωή ..

Της Μarika Moretto
Όλα τα ζωάκια γενικά, αλλά πάνω από όλα όσα είναι πιο κοντά στον άνθρωπο όπως οι σκύλοι και οι γάτες .. έχουν κάνει αυτά τα δύο χρόνια, και εξακολουθούν να κάνουν με μεγαλύτερη ένταση ... ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ενεργειακούς καθαρισμούς.
Πολλά επιστρέφουν στο σπίτι απλώς και μόνο επειδή έχουν τελειώσει το έργο τους. Κάποια γιατί πρέπει να αφήσουν χώρο, για να έρθουν άλλα μέσα σε οικογένειες.


Το κάθε ζωάκι έχει ένα συγκεκριμένο καθήκον να εφαρμόσει.
Αυτά εργάζονται πάνω στο οικογενειακό κάρμα, αυτά πάνω στο άνοιγμα των τσάκρα μέσω συμπόνιας, αυτά εργάζονται ως Ενεργειακά στηρίγματα, αυτά καθαρίζουν ασταμάτητα τις χαμηλές συχνότητες.

Είναι απίστευτοι Εργάτες φωτός.
Και όταν φεύγουν από εδώ, από την γη, αφαιρούν πολλές καρμικές πληροφορίες, ανακουφίζοντας τρομερά τους ανθρώπους και τις οικογένειες που αφήνουν πίσω τους.

| ΧΟΡΗΓΟΣ - petshop4u

Οι αναχωρήσεις τους είναι πραγματικές θεραπείες για όσους μένουν εδώ.
Προφανώς, μόλις φύγουν, μένουν συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους που αγαπούν και συνεχίζουν να τους βοηθούν ακόμη περισσότερο από πριν.

Επειδή δεν είναι πλέον παγιδευμένα σε γήινα σώματα, επιστρέφουν για να ανακτήσουν την πραγματική τους ενέργεια και δύναμη (είναι Δάσκαλοι)... Και μπορούν έτσι, να βοηθήσουν σε πολλά επίπεδα, ακόμα κι αν σωματικά δεν είναι πλέον εδώ... Συνεχίζουν να παρακολουθούν και να υποστηρίζουν, και να προστατεύουν, και μερικές φορές, να μας δωρίζουν πληροφορίες.

Η σύνδεση μαζί τους δεν διακόπτεται καθόλου. Αν μη τι άλλο, ενισχύεται !
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Ιδέες για ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ για τον χώρο της ΚΟΥΖΙΝΑΣ..