Διαβατός Ημαθίας

Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα επιθυμιών για τα Χριστούγεννα και γιατί τώρα είναι η ώρα

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Εν ριπή οφθαλμού, το φθινόπωρο τελειώνει και τα Χριστούγεννα θα ακολουθήσουν σύντομα. 

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε και επίσημα. Αν αγαπάτε τα Χριστούγεννα, τότε ίσως ήδη σκέφτεστε τι θέλετε και τι θα αγοράσετε για αυτούς που αγαπάτε. 
Ένα από τα πιο δημοφιλή πράγματα στη λίστα επιθυμιών των Χριστουγέννων πέρυσι ήταν τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης . Τι θα είναι όμως στη λίστα επιθυμιών σας φέτος;
Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς και γιατί πρέπει να φτιάξετε μια χριστουγεννιάτικη λίστα ευχών τώρα.

Γιατί να ξεκινήσετε τη χριστουγεννιάτικη λίστα σας το φθινόπωροι;
Ίσως αναρωτιέστε γιατί να ξεκινήσετε να φτιάχνετε τη λίστα επιθυμιών των Χριστουγέννων τόσο νωρίς. Άλλωστε είναι ακόμα φθινόπωρο. Όμως πίσω από όλα αυτά κρύβεται λογική.

Εξοικονομήσετε χρήματα
Ο πρώτος λόγος για τον οποίο πρέπει να σκεφτείτε τώρα τις ιδέες της χριστουγεννιάτικης λίστας ευχών σας είναι επειδή μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα για εσάς ή την οικογένεια και τους φίλους σας. 
Ίσως θέλετε να αγοράσετε στον εαυτό σας μερικά δώρα για τα Χριστούγεννα (η φροντίδα του εαυτού και η αγάπη προς τον εαυτό σας ενθαρρύνονται) οπότε θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε έναν τόνο χρημάτων αγοράζοντας τα δώρα σας νωρίτερα.

Εναλλακτικά, δίνοντας στην οικογένεια και τους φίλους σας μερικές ιδέες για το τι θέλετε για τα Χριστούγεννα φέτος μπορεί να τους βοηθήσει να εξοικονομήσουν χρήματα.
Μία από τις καλύτερες στιγμές για να αγοράσετε φθηνότερα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι αμέσως μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, καθώς τα καταστήματα έχουν πολλές εκπτώσεις. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια ή δύο καλές προσφορές γύρω από τη Black Friday.

Αποφύγετε τα πλήθη
Ένας άλλος λόγος για τον οποίο είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε τη λίστα επιθυμιών σας τώρα και να ξεκινήσετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές είναι λόγω της πολυκοσμίας. Γύρω στην περίοδο των εορτών, ο κόσμος ψωνίζει μανιωδώς την τελευταία στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι τα μαγαζιά έχουν γεμίσει με περισσότερο κόσμο.
Ξεκινήστε τώρα, για να νικήσετε την τρελή βιασύνη του πλήθους και να σταματήσετε να ανησυχείτε ότι τα δώρα που αγοράσατε online δεν θα φτάσουν εγκαίρως. 

Βάλτε περισσότερη σκέψη στα δώρα σας
Την περίοδο των Χριστουγέννων, μπορεί να είναι πολύ εύκολο να αφήσετε τις διαφημίσεις και τις επώνυμες  εταιρίες να σας πείσουν ότι χρειάζεστε κάτι. Αλλά ξεκινώντας να σκέφτεστε τα Χριστούγεννα νωρίς, μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και θέλετε. 
Οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις καταλαμβάνουν τα τηλεοπτικά κανάλια, τα περιοδικά και σχεδόν κάθε άλλη μορφή μέσων, γι' αυτό αποφύγετε την πίεση από αυτά ώστε να μην  αποκτήσετε πράγματα που δεν θέλετε καν δημιουργώντας τη λίστα επιθυμιών σας τώρα. 
Εάν ξεκινήσετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας τώρα, έχετε επίσης περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε περισσότερο τα δώρα που παίρνετε για την οικογένεια και τους φίλους σας.

Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα επιθυμιών για τα Χριστούγεννα
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε τη χριστουγεννιάτικη λίστα σας. Και το καλύτερο είναι ότι δεν υπάρχει λάθος ή σωστός τρόπος να το κάνεις. 
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αφιερώσετε μια ή δύο ώρες όπου μπορείτε να σκεφτείτε τι θέλετε.
Ίσως μπορέσετε να δημιουργήσετε μια λίστα σε 10 λεπτά, αλλά πρέπει επίσης να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βρείτε τα προϊόντα που θέλετε. Η εύρεση των προϊόντων μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρόνου της προσπάθειας σας για την οικογένεια και τους φίλους σας. 

Παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη λίστα
Για να δημιουργήσετε μια παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη λίστα, χρειάζεστε ένα χαρτί και ένα στυλό. Ίσως θυμάστε να το κάνατε αυτό όταν ήσασταν μικροί και η ιδέα δεν έχει αλλάξει.
Στο επάνω μέρος του χαρτιού γράψτε «Η Λίστα επιθυμιών μου για τα Χριστούγεννα». Στη συνέχεια, κάτω από τον τίτλο σας, δημιουργήστε μια λίστα με όλα τα πράγματα που θα θέλατε να λάβετε για τα Χριστούγεννα.
Στη συνέχεια, ανάλογα με την τιμή των αντικειμένων, θα μπορούσατε να αναθέσετε στην οικογένεια ή έναν φίλο το δώρο, ώστε να τους πείτε τι να σας πάρουν. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε μερικά νέα κοσμήματα ή ένα νέο smartphone, οπότε πιθανότατα θα αναθέσετε αυτά τα δώρα σε έναν στενό συγγενή ή σύντροφο. 

Η λίστα σας θα πρέπει να αποτελείται από δώρα με μεγαλύτερες τιμές και δώρα μικρότερης τιμής, έτσι ώστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να μπορούν να αποφασίσουν το εύρος τιμών τους για εσάς.
Είναι επίσης χρήσιμο να ερευνήσετε από πού μπορεί να αγοράσει το δώρο η οικογένεια ή ο φίλος σας. Μπορούν να το αγοράσουν μόνο διαδικτυακά; Ή μπορούν να πάνε στο κατάστημα για να αγοράσουν το χριστουγεννιάτικο δώρο σας; 

Ηλεκτρονική Χριστουγεννιάτικη Λίστα
Εάν είστε πιο γνώστες της τεχνολογίας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διαδικτυακό δημιουργό λιστών επιθυμιών για τα Χριστούγεννα. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί ιστότοποι που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική λίστα Χριστουγέννων.
Η ιδέα είναι ίδια με μια παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη λίστα, ωστόσο, θα μπορείτε επίσης να μοιραστείτε την ηλεκτρονική χριστουγεννιάτικη λίστα online με τους φίλους και την οικογένειά σας. 

Η δημιουργία μιας ηλεκτρονικής λίστας χριστουγεννιάτικων ευχών είναι εξαιρετική, εάν πολλά από τα δώρα σας μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να προσθέσετε διευθύνσεις URL ιστότοπου, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν τους φίλους και την οικογένειά σας απευθείας στο προϊόν που θέλετε για τα Χριστούγεννα.
Ορισμένοι διαδικτυακοί κατασκευαστές λιστών Χριστουγέννων σάς επιτρέπουν ακόμη και να κατατάξετε ένα δώρο, ώστε η οικογένειά σας να ξέρει τι να σας αγοράσει. Φτιάξτε μια Χριστουγεννιάτικη λίστα online τώρα.

Ξεκινήστε τη λίστα επιθυμιών για τα Χριστούγεννα
Όσο πιο γρήγορα δημιουργήσετε τη χριστουγεννιάτικη λίστα επιθυμιών σας και ξεκινήσετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές τόσο το καλύτερο.
Γλιτώστε τον εαυτό σας από το άγχος και μην αφήσετε τον χριστουγεννιάτικο σχεδιασμό για την τελευταία στιγμή. Για να το θέσω έτσι, θα προτιμούσατε να "τρέχετε" τους κρύους μήνες του Δεκέμβρη προσπαθώντας μανιωδώς να βρείτε δώρα με την οικογένειά σας;
Ή θα προτιμούσατε να είστε όλοι χαλαροί μπροστά στη φωτιά με ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα ενώ παρακολουθείτε χριστουγεννιάτικες ταινίες με την οικογένειά σας; 

Εάν η δεύτερη επιλογή είναι πιο ελκυστική, τότε πρέπει να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό για τα Χριστούγεννα τώρα.


| ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - 

▶ Για ηλεκτρονικά είδη / SmartphonesTabletsPlaystationXbox
Ομορφιά / Dust + Cream , Sephora
▶ Εσώρουχα / Lingerie Center

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Μακελειό : 24χρονη αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του Μαραντόνα: “Ήταν βιαστής και παιδόφιλος” είπε