Διαβατός Ημαθίας

Πώς να είσαι κομψή: Τέσσερις ουσιαστικές συμβουλές για τις φίλες μας!

Γνωρίζατε ότι στις γνωστές σχολές μόδας, πάνω από το 90% οι μέντορες
 είναι γυναίκες ;
Το να είσαι κομψή δεν χρειάζεται να ξοδεύεις ώρες ατελείωτες προετοιμασίες για την ημέρα σου. Αντίθετα, πρέπει να εστιάσετε σε μερικούς βασικούς τομείς όπου μπορείτε να βγάλετε πολλά και όμορφα αποτελέσματα από τις επιλογές μόδας σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς να είστε κομψές φίλες μου; Φροντίστε λοιπόν να συνεχίσετε να διαβάζετε για να λαμβάνετε μερικές συμβουλές για τη βελτίωση της αρχοντικής σας διάθεσης.

1. Γνωρίστε το σχήμα του σώματός σας
Κυρίες, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το σχήμα του σώματός σας. Μόλις προσδιορίσετε το σχήμα του σώματός σας, μπορείτε να βρείτε ρούχα που τονίζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και να κάνετε να νιώθετε αυτοπεποίθηση.

Σταθείτε μπροστά σε έναν καθρέφτη με τα εσώρουχα σας. Κοιτάξτε καλά τη σιλουέτα σας και σημειώστε τις αναλογίες του σώματός σας. Χρησιμοποιήστε μια μαλακή μεζούρα για να προσδιορίσετε τις μετρήσεις του μπούστου, της μέσης και των γοφών σας.

Συγκρίνετε τις μετρήσεις σας με τα διάφορα διαγράμματα σχήματος σώματος που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Ρωτήστε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας για την ειλικρινή γνώμη του. Μπορεί να είναι σε θέση να δουν το σχήμα του σώματός σας πιο αντικειμενικά.

2. Επενδύστε σε βασικά κομμάτια
Για να είσαι κομψή, πρέπει να επενδύσεις σε βασικά κομμάτια. Μερικά βασικά κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της είναι ένα υπέροχο τζιν παντελόνι, ένα ευέλικτο μπλέιζερ και ένα ζευγάρι άνετα και κομψά φλατ . Αυτά είναι αντικείμενα που μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπους και μπορούν να φορεθούν πάνω ή κάτω.

Με αυτά τα αντικείμενα, μπορείτε να δημιουργήσετε ατελείωτες εμφανίσεις που είναι ταυτόχρονα κομψές και μοναδικές. Επίσης, μπορείτε να το συνεργαστείτε με styling κοσμήματα, που μπορείτε να δώσουν μια όμορφη εμφάνιση. Αν ψάχνετε για αξεσουάρ, μπορείτε να σκεφτείτε τα μενταγιόν κολιέ .

3. Γίνετε δημιουργικοί με αυτό που έχετε
Μπορείς να είσαι κομψή γίνοντας δημιουργική με αυτό που έχεις και αξιοποιώντας στο έπακρο την γκαρνταρόμπα σου. Να είσαι σίγουρη για αυτό που φοράς. Αν δεν νιώθεις καλά με αυτό που φοράς, θα φανεί.

Ανακάτεψε και ταίριαξε. Μην φοβάστε να συνδυάσετε διαφορετικά κομμάτια για να δημιουργήσετε νέα εμφάνιση. Τελικά, ο καλύτερος τρόπος για να είσαι κομψή είναι να είσαι ο εαυτός σου και να φοράς αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά.

4. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε
Δοκιμάστε νέους συνδυασμούς και στυλ για να δείτε τι σας φαίνεται καλό. Διαβάστε περιοδικά και ιστολόγια ή παρακολουθήστε επιδείξεις μόδας για να δείτε τι νέο και δημοφιλές υπάρχει. Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε τυφλά τις τάσεις, αλλά είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τι είναι στο στυλ.

Δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε ένα outfit να ξεχωρίσετε, όπως ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια ή ένα κόσμημα. 

Κατανόηση Συμβουλών για το πώς να είσαι κομψός
Το στυλ είναι μια έκφραση αυτού που είσαι, γι' αυτό να πιστεύεις στον εαυτό σου. Με αυτές τις τέσσερις γρήγορες και εύκολες συμβουλές για το πώς να είσαι κομψός, μπορείς να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου από το τι φοράς. Να έχετε αυτοπεποίθηση, να είστε ο εαυτός σας και να διασκεδάζετε με τη μόδα.


SEXY COLLECTION
Διάφανο νεγκλιζέ με λεπτομέρειες δαντέλας. Δένει πίσω στον λαιμό, στο τελείωμα έχει σατέν κορδέλα και μαζί θα λάβετε ένα ελαστικό g-string.

Τιμή 17,50 €  ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ






Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ