Διαβατός Ημαθίας

GNTM: Η Βίκυ Καγιά χωρίς εσώρουχα σκορπάει πανικό..

Δεν ξέρουμε πόσες γυναίκες στην ηλικία των 44 ετών θα τολμούσαν να βγουν στην τηλεόραση φορώντας μόνο ένα φόρεμα και καθόλου εσώρουχα από μέσα, μία όμως από αυτές που που πάντα πιστεύαμε ότι θα το τολμούσαν είμαστε σίγουροι ότι θα ήταν η Βίκυ Καγιά όπως και έγινε.

Μπορεί πλέον να μην είναι 17 χρονών κορίτσι και ένα από τα εντυπωσιακότερα μοντέλα που έχει βγάλει ποτέ η Ελληνική μόδα η Βίκυ Καγιά όμως παραμένει μία από τις πιο δυνατές παρουσίες στο χώρο του μόντελινγκ και τα τελευταία χρόνια και στον χώρο της τηλεόρασης.

Το νούμερο 1 του GNTM έκανε μία ανάρτηση στο instagram στην οποία κυριολεκτικά προκάλεσε σάλο με την στιλιστική της επιλογή  αφού όπως πολύ σωστά διαβάσατε  στον τίτλο και θα δείτε κιόλας παρακάτω στις φωτογραφίες,  εμφανίστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα το οποίο συνδύασε πέδιλα γόβες που έδεναν αρμονικά γύρω από τα πόδια της,  ενώ την ίδια ώρα τα κορδόνια στα πλευρά της αποκάλυπταν ότι δεν φοράει τίποτα από μέσα.

Είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε στο ριάλιτι μοντέλων σε τόσο προκλητική και εντυπωσιακή εμφάνιση και όπως φαίνεται η fashion Expert του gntm έχει σκοπό να τερματίσει τον οποίο ανταγωνισμό προσπαθούν να δημιουργήσουν διάφοροι.

Απολαύστε την και εσείς όπως κάνουν εδώ και μερικές ώρες όλοι οι θαυμαστές της μέσα σε μία ανάρτηση που πραγματικά κόβει την ανάσα. 
|Π|

|ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ / ΣΛΙΠ STRINGS 

Αν ψάχνεις ένα τολμηρά προκλητικό σλιπ, δες την μεγάλη μας συλλογή από γυναικεία g-strings. Κομψά και σαγηνευτικά μεταξωτά ή με σατέν ύφανση ή παιχνιδιάρικα με δαντέλα, διαθέτουμε μια εκπληκτική ποικιλία σε πολλά στυλ, σχέδια και χρώματα.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Εθνοφύλακες και ένοπλοι κυνηγοί μαζί με τον στρατό στο Δέλτα του Έβρου