Διαβατός Ημαθίας

Terrifier 2: Μια ταινία Τρόμου που κάνει τους θεατές να λιποθυμούν και να κατουρηθούν πάνω τους ..

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η γιορτή του Halloween φέρνει μαζί της και πολλές ταινίες τρόμου (πέρα από τις διάφορες εκδηλώσεις). Καθώς, η γιορτή αυτή έρχεται σιγά σιγά και στη χώρα μας, μας αρέσει να βρίσκουμε και να βλέπουμε τέτοιες ταινίες για να μπαίνουμε στο κλίμα.

Μία από τις φετινές ταινίες τρόμου που ξεχωρίζουν είναι το «Terrifier 2». Η ταινία έχει κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες, έχει προκαλέσει πανικό και έχει γίνει ένα από τα κορυφαία θέματα στο Twitter και ανάμεσα στους φανς του είδους. 
Η ταινία «Terrifier 2» είναι σε σκηνοθεσία Damien Leone και μιλάει για την ιστορία του Art του κλόουν, ο οποίος επιστρέφει στο Miles County για να τρομοκρατήσει την πόλη ανήμερα του Halloween. H ταινία διαρκεί περίπου 2μιση ώρες και είναι γεμάτη με αίμα, σοκαριστικές σκηνές και αγριότητα.
  
Η νέα ταινία τρόμου φαίνεται να είναι τόσο σκληρή, που έχει ως αποτέλεσμα άνθρωποι να λιποθυμήσουν μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα και πολλοί έχουν αποχωρήσει πριν καν τελειώσει. Ένας χρήστης στο Twitter έγραψε:

«#Terrifier2 ο φίλος μου λιποθύμησε και ο κινηματογράφος κάλεσε ασθενοφόρο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα»
Ένας από τους παραγωγούς της ταινίας, ο Steve Barton, προειδοποιεί το κοινό για το «Terrifier 2» μέσα από ένα του tweet. Ο ίδιος γράφει:

«Οι θεατές που είναι επιρρεπείς σε ζαλάδα, λιποθυμία ή έχουν αδύναμο στομάχι συνιστάται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Έχουν ήδη υπάρξει πολλές περιπτώσεις λιποθυμίας και εμετού στους κινηματογράφους. Για όσους επιλέξουν να συνεχίσουν, εμείς σας προειδοποιήσαμε» 
Το «Terrifier» προέρχεται από μία ιδέα για μεγάλου μήκους ταινίας του Λεόνε, ο οποίος άρχισε να την αναπτύσσει λίγο μετά τα γυρίσματα του σκηνοθετικού ντεμπούτου. Η ιδέα για την ταινία επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό σε μια ηρωίδα με κοστούμι αγγέλου που μάχεται τον χαρακτήρα Art. Η ιδέα τελικά δεν ευδοκίμησε, ωστόσο, μετά την κυκλοφορία του «Terrifier» το 2016, ο Leone ήθελε να επαναφέρει την ηρωίδα ως πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά. Η ηρωίδα θα εξελισσόταν στη Σιένα, κάποια που ο Leone περιγράφει ως την «καρδιά και την ψυχή» του «Terrifier 2».

Ο Leona πέρασε τρεις μήνες γράφοντας ένα σενάριο βασισμένο στους χαρακτήρες μετά και από τις κριτικές που δέχθηκε η πρώτη ταινία για έλλειψη συνεκτικότητας της πλοκής.

Η χρηματοδότηση της ταινίας ήταν απαιτητική καθώς το σενάριο ήταν πιο φιλόδοξο από αυτή της πρώτης ταινίας και απαιτούσε μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Ο Leona εξασφάλισε τη χρηματοδότηση από ιδιώτες επενδυτές πριν από τα γυρίσματα και ξεκίνησε μια καμπάνια στο Indiegogo με στόχο να συγκεντρώσει 50.000 δολάρια για να καταφέρει να γυρίσει μία σκηνή με πρακτικά εφέ.

Η καμπάνια είχε τεράστια επιτυχία, φτάνοντας πάνω από το 430% του αρχικού στόχου με συνολικά 250 χιλιάδες δολάρια σε δωρεές.
|Π|


| ΒΙΒΛΙΑ ΤΡΟΜΟΥ /  " ΚΡΕΣΕΝΤΟ 
Τιμή 19,90      
ΑΓΟΡΑ
Η ζωή της Νόρα Γκρέι εξακολουθεί να απέχει πολύ από το τέλειο. Η επιβίωση από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον της δεν ήταν ευχάριστη υπόθεση, αλλά τουλάχιστον της εξασφάλισε έναν φύλακα άγγελο. Έναν μυστηριώδη, γοητευτικό, πανέμορφο φύλακα άγγελο. Ανεξάρτητα όμως από τον ρόλο του στη ζωή της, ο Πατς κάθε άλλο παρά αγγελικά φέρεται. Είναι πιο κρυψίνους από ποτέ –αν είναι δυνατόν– και το χειρότερο, φαίνεται να κάνει παρέα με τη μεγαλύτερη εχθρό της Νόρα, τη Μάρσι Μίλαρ.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Νόρα στοιχειώνεται από οράματα του δολοφονημένου πατέρα της, φτάνοντας στο σημείο ν’ αναρωτηθεί αν η Νέφιλιμ καταγωγή της σχετίζεται με τον θάνατό του. Στην απόγνωσή της ν’ ανακαλύψει τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα, εμπλέκεται σε ολοένα πιο επικίνδυνες καταστάσεις προκειμένου να μάθει την απάντηση. Κάποια πράγματα, ωστόσο, είναι καλύτερο να παραμένουν θαμμένα, γιατί η αλήθεια μπορεί να καταστρέψει όλα όσα –και όσους– εμπιστεύεται η Νόρα.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..