Διαβατός Ημαθίας

Η Ρετρό αισθητική της δεκαετίας του '70 φέτος κάνει δυναμική επιστροφή με Κοτλέ στυλ !

Οι σχεδιαστές αναβιώνουν μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις και πράγματα από τη δεκαετία του 1970 με μια πιο εκσυγχρονισμένη περιστροφή χάρη στο vintage-chic στυλ εκείνης της δεκαετίας.
Επιλέξτε μια ολόσωμη φόρμα, ένα κοστούμι ή ακόμα και ένα ολόκληρο σετ που να ακολουθεί το στυλ, αν πρόκειται να δοκιμάσετε την τάση του κοτλέ. Το απαλό και κάπως Ρετρό αυτό ύφασμα πρωταγωνιστεί στις γκαρνταρόμπες των απανταχού fashionistas και με μία γρήγορη ματιά στην αγορά θα το δείτε παντού. 







| SEPHORA / ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  

Τιμή 
71,12€   ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ 

Ξεκινήστε σήμερα, ενδυναμώνοντας την περιοχή των ματιών για πιο λαμπερό και αναζωογονημένο βλέμμα. Οι μαύροι κύκλοι εμφανίζονται πιο φωτεινοί σε μόλις 2 εβδομάδες. Οι γραμμές και τα πρώτα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών εμφανίζονται μειωμένα.
Διπλή Δράση: Καταπολεμήστε τις Ορατές Φθορές που προκαλούνται από τις Ελεύθερες Ρίζες: Το Μπλε φως, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου από τις ηλεκτρονικές συσκευές, προκαλεί τη δημιουργία ελεύθερων ριζών που  βλάπτουν την επιδερμίδα. Η αγαπημένη σας κρέμα για την περιοχή των ματιών περιέχει δύο ισχυρές δράσεις για την καταπολέμηση των ορατών φθορών... 

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...