Διαβατός Ημαθίας

Γενειάδα: Αυτό το μούσι σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Μπορεί να είναι βολικό να κρύβεις τις λεπτομέρειες που δεν σου αρέσουν στο πρόσωπό σου (π.χ. το στρογγυλεμένο πηγούνι ή το μεγάλο σου μέτωπο), ωστόσο θα μπορούσες και ίσως θα έπρεπε, όλα αυτά να τα χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις το ακριβώς αντίθετο ενισχύοντας αυτό που σου αρέσει πάνω σου.
Ο Tanner Hanley, ένας εκ των κορυφαίων μπαρμπέρηδων της Νέας Υόρκης, το λέει, όμως, καλύτερα. «Τα γένια θα πρέπει να τονίζουν τα καλύτερα σου χαρακτηριστικά και όχι να τα κρύβουν». Το κάθε πράγμα όμως με τη σειρά του. «Είναι σημαντικό να ξέρεις το σχήμα του προσώπου σου και μετά μπορείς να βρεις το μούσι ή μουστάκι που είναι κατάλληλο για σένα». Για παράδειγμα αναφέρει ότι ένα πλούσιο μούσι μπορεί να έκανε πιο αρρενωπό τον Jake Gyllenhaal αλλά στους υπόλοιπους να μην ταίριαζε καθόλου. Και καθώς διανύουμε μια εποχή που τα μούσια είναι πλέον αποδεκτά στις περισσότερες δουλειές, υπάρχει ένα κόλπο που πρέπει να τηρείς, ανεξάρτητα του επαγγέλματός σου. Το κλειδί λοιπόν είναι να είσαι πάντα περιποιημένος, λέει ο μπαρμπέρης φίλος μας.

Δες, λοιπόν, τι σχήμα προσώπου έχεις για να καταλάβεις ποιο μούσι σου ταιριάζει.

Οβάλ 
Αν έχεις την ευλογία να έχεις γεννηθεί με ένα οβάλ πρόσωπο, όπως ο George Clooney, πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό καθώς μπορείς να υιοθετήσεις τα περισσότερα στυλ, από μουστάκι μέχρι μούσι, ακόμα και μακρύ. Απλά φρόντισε να κρατάς απαλή την περιοχή γύρω από τα ζυγωματικά.

Στρογγυλό
Στα στρογγυλά πρόσωπα όπως, αυτό του του Zach Galifianakis, ο στόχος είναι να προσθέσεις μήκος, κρατώντας καθαρές τις πλαϊνές πλευρές. Ένα τέτοιο μούσι ταιριάζει ιδανικά με μαλλιά που έχουν όγκο στο πάνω μέρος και, εννοείται, καθαρό σβέρκο.

Τετραγωνισμένο
Αν το πρόσωπό σου έχει σχήμα σαν αυτό του David Beckham τότε θα σου ταίριαζε ένα κοντό, γεμάτο μούσι, που βοηθά να τονιστεί το τετράγωνο πρόσωπό σου. Γοητευτικό θα ήταν επίσης ένα μουστάκι ή συνδυασμός του με λίγο μουσάκι στο πηγούνι, αλλά μην ξεχνάς σε αυτή την περίπτωση ότι πρέπει να διατηρείς καθαρό τον λαιμό και τη γραμμή γύρω από το σαγόνι.

Διαμάντι
Σε αυτόν τον τύπο προσώπου στόχος είναι να έχεις πάντα τρίχες στο πηγούνι. Θα ταίριαζε ένα κοντό φουλ μούσι ή μουστάκι με λίγο μούσι για να φαίνεται λίγο πιο πλατύ το πηγούνι και να ισορροπεί με τα ζυγωματικά.

Τριγωνικό
Για να δείχνουν ισορροπημένα το μέτωπο και το σαγόνι σου, άσε ένα κοντό μούσι και κράτα καθαρό τον λαιμό και την περιοχή του σαγονιού. Δες πώς το κάνει ο Ryan Gosling και θα καταλάβεις.
|Π|


| SEPHORA  /  Περιποίηση προσώπου για άνδρες  

 CLARINS DOUBLE SERUM 

Η μόνη θεραπεία αντιγήρανσης σε δύο φάσεις, υδάτινη και λιπιδική, πλούσια σε 20 φυτικά εκχυλίσματα, που διεγείρει τις 5 ζωτικές λειτουργίες της επιδερμίδας και αποκωδικοποιεί για πρώτη φορά τη «γλώσσα» της νεότητας.
Η μοναδική διπλή της σύνθεση, με καθολική λειτουργία και εμπνευσμένη από βιολογικά συστατικά, συνδυάζει 20 από τα εκχυλίσματα των φυτών με τις πλέον αντιγηραντικές ιδιότητες με το εκχύλισμα κουρκουμίνης που βρίσκεται συμπυκνωμένο στην τουρμερόνη, για ορατή αποτελεσματικότητα κατά των σημαδιών της γήρανσης.

- Πιο σφριγηλή επιδερμίδα, ορατή λείανση των ρυτίδων
- Αποκατάσταση της λάμψης και της ομοιομορφίας του χρώματος
- Μετριασμός των πόρων
Για Τιμή & ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Διατηρούνται η νεανικότητα και η ομορφιά της επιδερμίδας.



Περισσότερα για περιποίηση προσώπου για Άνδρες κλικ εδώ!
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ