Διαβατός Ημαθίας

Δούκισσα Νομικού: Της ξίνισε κάτι, τι συμβαίνει, φεύγει από το «Πρωινό», ή της έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι λόγω χαμηλής τηλεθέασης;

Η χθεσινή απουσία της από το «Πρωινό» δικαιολογήθηκε από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, ως επιβεβλημένη λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν επιβεβαιώνεται κάποια μετάβασή της σε χώρα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όπου και πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας. Η Δούκισσα Νομικού απουσιάζει από το «Πρωινό» λόγω σοβαρών ενστάσεων που έχει σε σχέση με τη συνεργασία της με την εκπομπή, το περιεχόμενο κάποιων ενοτήτων και το γενικότερο κλίμα, που είναι διαφορετικό από αυτό που ή ίδια έχει μάθει να υπηρετεί τηλεοπτικά. 
Η απόφασή της να αποχωρήσει λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής δείχνει να είναι οριστική και οι διαπραγματεύσεις αυτή την στιγμή γίνονται στα υψηλά κλιμάκια του σταθμού. Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, καθώς το τελευταίο διάστημα, λόγω χαμηλής τηλεθέασης, οι πληροφορίες ήθελαν να έχει δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα, με ένταση στα παρασκήνια της πρωινής εκπομπής.

Η απαίτηση να βρίσκεται από τις 10 στον αέρα της εκπομπής εδώ και λίγες ημέρες, κάποια αστεία που δεν είχαν την αισθητική του δικού της χιούμορ και η έλλειψη καλής χημείας προκάλεσαν ψυχολογική πίεση, την οποία δεν ήθελε πλέον να διαχειριστεί. Σήμερα, αποφάσισε να μην βγει στην εκπομπή και αυτό σημαίνει πολλά.
Επισήμως ο ΑΝΤ1 δεν έχει ανακοινώσει κάτι, ενώ τα στελέχη δεν απαντούν στα τηλεφωνήματα των δημοσιογράφων. Επιπλέον, και οι στενοί συνεργάτες της Δούκισσας είναι «εξαφανισμένοι». Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις είτε για να ξεπεραστεί το πρόβλημα είτε για να γίνει όσο πιο ανώδυνα η αποχώρησή της από την εκπομπή. Μέχρι αυτή την ώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

___________ Εταιρεία καλλυντικών με μια από της μεγαλύτερες γκάμες στα προϊόντα περιποίησης .
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πρόσκληση στην εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας από τον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου..

Εννιά κόλπα για να στεγνώνουν τα ρούχα σας γρήγορα το χειμώνα!

Μάικλ Μακόλ: Η Ελλάδα αξίζει να πάρει τα F-35

Crumble βρώμης με βατόμουρα και μαρμελάδα βερίκοκο

Διαβατινά μυστικά για Αφράτα Κεφτεδάκια Φούρνου...