Διαβατός Ημαθίας

Τι πρέπει να έχεις πάντα στο αμάξι για ασφάλεια, αλλά και για να μην σε γράψουν, Ξέρεις;

Τι νομίζεις, επειδή έχεις καινούργιο αμάξι ή ότι κάνεις τα σέρβις στην ώρα τους ή είσαι καλός οδηγός και προσέχεις στο δρόμο, ότι θα γλυτώσεις την κλήση; Για να μην την πατήσετε και βρεθείτε προ εκπλήξεως και γίνει η διάθεση σας χάλια ρίχνοντας "καντήλια" και άστα διάλα..  Δείτε στο αμάξι σας αν έχετε αυτά τα 4 πραγματάκια, αν δεν τα έχετε, να ξέρετε δίνετε χαρά στο καρακόλι (αστυνομικό) που σας κάνει έλεγχο, δεν γλιτώνετε την κλήση με το χρηματικό πρόστιμο, εκτός κι αν είσαι γυναίκα εμφανίσιμη και του πέσουν τα "σαγόνια" τότε μόνο, χαμογελάκι και να οδηγείτε προσεχτικά, θα λάβετε, αντί για κλήση 😉..
Τώρα, αν δεν είστε εμφανίσιμοι και είστε σαν εμένα δηλ. "καλά ήσουν στο σπίτι μέσα, γιατί βγήκες έξω;" 😂 , τότε καλά είναι να έχετε στο αμάξι αυτά τα αντικείμενα, άλλωστε το λέει και ο ΚΟΚ που προβλέπει ότι ο ελάχιστος υποχρεωτικός εξοπλισμός που πρέπει να βρίσκεται σε ένα όχημα είναι ο ακόλουθος…

Προειδοποιητικό τρίγωνο - (όχι τρίγωνο πανοράματος 😉) , αλλά χρησιμοποιείται για να προειδοποιήσει τους διερχόμενους οδηγούς για κίνδυνο από ακινητοποιημένο όχημα μπροστά.
Πυροσβεστήρας - Όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα πρέπει να έχουν πυροσβεστήρα γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκληθεί πυρκαγιά από διάφορες αιτίες, όπως διαρροή καυσίμου, βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση του κινητήρα κ.ά.
Φαρμακείο αυτοκινήτου - Να το ξέρετε το φαρμακείο αυτοκινήτου είναι υποχρεωτικό και από τη νομοθεσία. Θα πρέπει μάλιστα να έχει μέσα συγκεκριμένο υγειονομικό υλικό. δηλ πρέπει τουλάχιστον να έχει:
  • Ένα πακέτο βαμβάκι υδρόφιλο των 100 γραμμαρίων τουλάχιστον
  • Τέσσερα κουτιά αποστειρωμένες γάζες
  • Ένα καρούλι λευκοπλάστη
  • Τέσσερις ατομικούς επιδέσμους
  • Δύο αιμοστατικούς επιδέσμους
  • Ένα φιαλίδιο με 200 γραμμάρια, τουλάχιστον, οινόπνευμα και
  • Ένα φιαλίδιο με 50 γραμμάρια, τουλάχιστον, Mercurochrome.
Ρεζέρβα στο αυτοκίνητο - Υποχρεωτική από το νόμο είναι και η ρεζέρβα στο αυτοκίνητο.  

Να έχετε καλές διαδρομές!
φ/scr


----------------------------------------------------------

Ελιξήριο βάμμα για αδυνάτισμα 50ml


Ένα από τα πιο αποτελεσματικά βότανα για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, η λουΐζα, που βοηθά στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού ,σε συνδυασμό με το πράσινο τσάι, ένα επίσης  διουρητικό και το ταραξάκο που βοηθάει στην εφίδρωση και άρα στην ευκολότερη απώλεια βάρους δίνουν ένα ιδανικό εκχύλισμα για αδυνάτισμα με φυσικό τρόπο.


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Εθνοφύλακες και ένοπλοι κυνηγοί μαζί με τον στρατό στο Δέλτα του Έβρου