Διαβατός Ημαθίας

Εθνοφυλακή : Τιμή στους Έφεδρους - Εθνοφύλακες που τιμούν το δόγμα Πολίτης Οπλίτης

Οι Εθνοφύλακες που υπηρέτησαν και πολλοί πρόσφεραν τη ζωή τους για την πατρίδα υπήρξαν χιλιάδες, και κανείς δεν έμαθε ποτέ κάτι για αυτούς.
Αυτό δεν αποτρέπει τους Εθνοφύλακες, που κάνουν μια προσφορά χωρίς ανταλλάγματα, με μόνη ανταμοιβή την ηθική ικανοποίηση. Αυτή η ενεργή συμμετοχή μας με βάση τις αρετές του σεβασμού και της προσφοράς μετουσιώνεται, ξεπερνάμε τα όρια του εγώ και φτάνουμε τελικά στο εμείς. 

Οι Εθνοφύλακες δεν είναι ούτε κυνηγοί ούτε παραστρατιωτικό σώμα. Είναι οργανωμένο και επίσημο στρατιωτικό τμήμα το οποίο αναλαμβάνει καίριες στρατιωτικές αποστολές σε καιρό πολέμου.

Με τον άδολο ενθουσιασμό που μας διακατέχει αισθανόμαστε τιμή και υπερηφάνεια για αυτή τη συμμετοχή μας και κοινωνικά μεταξύ μας είμαστε σαν Αδέρφια, πράγμα που έχει εκλείψει από την κοινωνία μας. Ευχαριστώ θερμά και από καρδιάς, εξ ονόματος όλων των Εθνοφυλάκων, όλα τα μόνιμα Στελέχη των Ταγμάτων Εθνοφυλακής, για τις άοκνες και συνεχείς προσπάθειες που φιλότιμα καταβάλουν για την καλύτερη δυνατή εκπαίδευσή μας. Ευχαριστώ τα μέλη των οικογενειών μας, που αγόγγυστα και αδιαμαρτύρητα υπομένουν τις συχνές απουσίες μας από τον οικογενειακό περίγυρο λόγω των συνεχών εκπαιδεύσεών μας. Είναι σαν να υπηρετούν και εκείνοι. Τέλος εύχομαι, όλα αυτά τα σπουδαία που έχουν συμβεί στην Εθνοφυλακή, να μην είναι ένα πυροτέχνημα που θα σβήσει, αλλά να συνεχιστούν και να επαυξηθούν. Εμείς θα είμαστε πάντα παρόντες, δια βίου στρατιώτες ως εκτελούντες ιερό καθήκον και χρέος προς την πατρίδα μας.


Επισκεφτείτε την Εθνοφυλακή εδώ



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.