Διαβατός Ημαθίας

Δύσκολες στιγμές για τον Πασχάλη Τερζή

Πρέπει να κάνει επέμβαση για να σταθεί ξανά όρθιος. Ο ίδιος είναι υποχρεωμένος να μένει κλεισμένος στο σπίτι του και μαζί με τους δικούς του ανθρώπους περνάει "μαύρες" γιορτές Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Πασχάλης Τερζής είναι σε άσχημη
ψυχολογική κατάσταση διότι δεν θέλει να στεναχωρήσει τους ανθρώπους που αγαπά. Εδώ και αρκετό καιρό έπρεπε να κάνει μια επέμβαση στο ισχίο αφού η ορθοστασία τόσων χρόνων πάνω στην πίστα του είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Τον Ιούνιο του 2011 ο τραγουδιστής πέρασε μία δύσκολη φάση με την υγεία του. Οι γιατροί του ΑΧΕΠΑ προχώρησαν στη διάνοιξη αρτηρίας με μπαλονάκι, αφού διέγνωσαν έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο τραγουδιστής ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών για ξεκούραση και ηρεμία, μένοντας μακριά από τις πίστες. Αυτές τις μέρες, ο Πασχάλης Τερζής αναρρώνει στο κρεβάτι του. Έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μαρία και την κόρη του Γιάννα που έχει έρθει για λίγες μέρες από την Αμερική. Σύμφωνα με δημοσίευμα, έχει απευθυνθεί και σε ψυχολόγους για να ζητήσει βοήθεια και να ξεπεράσει με ειδική αγωγή το πρόβλημα.
πηγή: εφημερίδα "News"
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Οι συνεργάτες του site Διαβατός προμηθεύτηκαν σήμερα τα λουλούδια τους από «Τα παιδιά της άνοιξης» ...

Βούλα Πατουλίδου: Ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε με την δίμηνη παρουσία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»