Διαβατός Ημαθίας

18 μήνες φυλακή στην Δήμητρα Ματσούκα

Σε 18 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε η Δήμητρα Ματσούκα για χρέη στο Δημόσιο! 

 Η ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα για την περιπέτειά της! Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Δήμητρα
Ματσούκα οφείλει στο ελληνικό Δημόσιο 115.000 ευρώ! Χρέη από φόρους εισοδήματος για τα έτη 2005-2006 που δεν έχουν αποδοθεί. Η ίδια, ωστόσο, υποστήριξε ότι τα χρέη της προς το Δημόσιο προέρχονται από εισοδήματα που δεν εισέπραξε ποτέ από δουλειές της στην τηλεόραση! «Πρόκειται για δουλειές, οι οποίες έχουν φορολογηθεί και ωστόσο δεν έχω πληρωθεί καθόλου από αυτές. Όπως για παραγωγή μεγάλη που είχε γίνει το 2009 και για μια άλλη που είχε γίνει δυο χρόνια νωρίτερα», αναφέρει! «Αισθάνομαι εκτεθειμένη και την ίδια στιγμή αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε αδιέξοδο, διότι δεν φαίνεται κάποιο φως στο τούνελ!», είπε η ίδια στον δημοσιογράφο του Star. «Μεγάλα ποσά, τα οποία μάλιστα, από όσα γνωρίζω το κανάλι τότε τα είχε δώσει στον παραγωγό, όσον αφορά τη δική μου αμοιβή! Αλλά εγώ δεν τα πήρα!», συνεχίζει με θυμό η εντυπωσιακή ηθοποιός. Μάλιστα, τονίζει ότι είναι η πρώτη φορά που χρωστάει στο Δημόσιο.
πηγή: real life
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Οι συνεργάτες του site Διαβατός προμηθεύτηκαν σήμερα τα λουλούδια τους από «Τα παιδιά της άνοιξης» ...

Βούλα Πατουλίδου: Ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε με την δίμηνη παρουσία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»