Διαβατός Ημαθίας

Θεσσαλονίκη: Πρόσκληση- διοργάνωση εκδήλωσης της Π.Ο.Ε.Υ στις 22 Απριλίου 2023.



Ως Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας (Π.Ο.Ε.Υ.) (Υγειονομικοί που τέθηκαν σε αναστολή εργασίας) αποτελούμε πλέον αναγνωρισμένο σωματείο. 

Έχοντας ως κύριο σκοπό μας την προστασία και διασφάλιση της υγείας και της ελεύθερης επιλογής και συναίνεσης σε κάθε ιατρική πράξη διοργανώνουμε εκδήλωση με θέματα της επικαιρότητας σε ιατρικό,νομικό,κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο.

Στόχος μας είναι η γενικότερη αφύπνιση του λαού ως προς την σημερινή κατάσταση στην κοινωνία και την γενικότερη αντίσταση μας στην καταπίεση του πολίτη σε όλα τα επίπεδα. 


Έτσι με σταθμό την πόλη μας που αποτελεί και την έδρα του σωματείου μας, μετά από απαίτηση των μελών μας διοργανώνουμε μια «Γιορτή Υγείας και ελευθερίας » που θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις θεμάτων υγείας, ομιλίες και δρώμενα υγειονομικών, δημοσιογράφων, νομικών προσώπων, κληρικών και απλών πολιτών που με την στάση τους αντιστάθηκαν στην επιβολή της υγειονομικής δικτατορίας.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας και την στάση ζωής στα κοινωνικά θέματα (ιδιωτικοποίηση δημοσίων αγαθών όπως νερό, δολοφονική "αμέλεια" Τεμπών - Μάτι - Μάνδρα, χειραγωγημένα Μ.Μ.Εξαπάτησης, αβάσταχτοι φόροι, επιβολή πειραματικών σκευασμάτων, τιμωρητικές τακτικές, ατιμώρητα σκάνδαλα, φίμωση δικαστικής αρχής, φίμωση ιατρών, ιερέων κτλ)
σας προσκαλούμε στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Νέας παραλίας στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 και ώρα έναρξης στις 16:30 μμ

Είναι πολύ μεγάλη μας τιμή να σας έχουμε κοντά μας. 
Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων. 

Είμαστε στη διάθεσή σας και για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με αποστολή email στο poey.gr@gmail.com. 
Επίσημη ιστοσελίδα σωματείου www.poey.gr 

Εκ του Δ.Σ- Συντονιστικού σωματείου Π.Ο.Ε.Υ.


Για τις εξορμήσεις σας...
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Η μέθοδος Floortime για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Διαβατινή διακόσμηση Όλης της Βεράντας σας Μόνο με 30 Ευρώ