Διαβατός Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προπονητική ημέρα προεπιλογής ποδοσφαιριστών..!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προπονητική ημέρα προεπιλογής ποδοσφαιριστών, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος Εθνικών Ομάδων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.). 

Υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. ΤΑΣΟΥ ΘΕΟΥ, την ΠΕΜΠΤΗ 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΓΑΡΟΧΩΡΙΟΥ, διεξήχθησαν προπονήσεις στις οποίες συμμετείχαν ποδοσφαιριστές, γεννημένοι τα έτη 2008 και 2009, προερχόμενοι από την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας. Στις προπονήσεις έδωσε το παρόν και ο Τεχνικός Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ. Από πλευράς Ένωσης, στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΥΛΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ο Γενικός Γραμματέας κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ, ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και Μέλος του Δ.Σ. κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΝΑΣ και το Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ένωσης κ. ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΙΘΟΞΟΠΟΥΛΟΣ. 


Στο αγωνιστικό-προπονητικό σκέλος, την Ένωση εκπροσώπησαν οι Ενωσιακοί Προπονητές κ.κ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ.
 
Από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας
 
Σε ενδιαφέρει..
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Οι συνεργάτες του site Διαβατός προμηθεύτηκαν σήμερα τα λουλούδια τους από «Τα παιδιά της άνοιξης» ...

Βούλα Πατουλίδου: Ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε με την δίμηνη παρουσία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»