Διαβατός Ημαθίας

Bang & Olufsen, premium αξεσουάρ ήχου ..

Η Bang & Olufsen (B&O) είναι μια Δανική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών υψηλής τεχνολογίας, που σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα ήχου και εικόνας. Ιδρύθηκε το 1925 από τους Peter Bang και Svend Olufsen, οι οποίοι σχεδίασαν μια συσκευή ραδιοφώνου που μπορούσε να λειτουργεί με εναλλασσόμενο ρεύμα, μια τρομερή καινοτομία για την εποχή, όπου οι περισσότερες αντίστοιχες συσκευές λειτουργούσαν ακόμη με μπαταρίες.

Αυτό ήταν η αρχή για με μεγάλη πορεία δημιουργίας και ευρεσιτεχνίας στο χώρου των συσκευών ήχου.

Συσκευές ραδιοφώνου, τηλεοράσεις ακόμα και τηλέφωνα, πάντα με τη μοναδική ποιότητα κατασκευής που χαρακτήριζε τον οίκο, ήταν σταθμοί στην επιτυχία και την ανάδειξη της B&O σε ένα μοναδικό brand της εποχής μας που προσφέρει αξέχαστη εμπειρία στο τελικό καταναλωτή πέρα από κάθε συμβιβασμό.


Χαρακτηριστικό προϊόν της σύγχρονης εποχής της είναι το μοναδικό BeoLab, που χρησιμοποιεί ψηφιακή επεξεργασία σήματος για να προσαρμόσει την απόκριση συχνότητας του ήχου στο χώρο σας, ανάλογα με το σημείο στο οποίο είναι τοποθετημένο. Τα drivers των μεσαίων πρίμων χρησιμοποιούν την τεχνολογία φακών ήχου, που αναπτύχθηκε από τον Manny LaCarrubba της Sausalito Audio για να διαχέει τον ήχο σε εύρος 180 μοιρών, προκειμένου να γεμίσει το χώρο σας, ξεπερνώντας τους περιορισμούς του εύρους κατεύθυνσης των κοινών drivers αποτρέποντας τον ήχο να αντανακλά από την οροφή και το πάτωμα πριν φτάσει στον ακροατή.


Αυτή τη μοναδική ιδιότητα λοιπόν και άλλες τόσες καινοτόμες ιδέες κατασκευής και τεχνολογίας προσαρμόζει η Bang & Olufsen σε όλα τα consumer προϊόντα της δίνοντας στον ακροατή την επιλογή να νιώσει μια μοναδική εμπειρία ακουστικής απόλαυσης καθημερινά στο χώρο του.

Συσκευές όπως το Beolit 20, Beosound Balance AL2 και το Beoplay H95 ANC, θα αφήσουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή ικανοποιημένο και θα τον κάνουν να ανυπομονεί για την επόμενη ακρόαση.

Αυτό είναι που κάνει την Bang & Olufsen ξεχωριστή, σε κάνει να θες να ακούς και νιώθεις παραπάνω.

| ΧΟΡΗΓΟΣ  /  Mozik
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Εθνοφύλακες και ένοπλοι κυνηγοί μαζί με τον στρατό στο Δέλτα του Έβρου