Διαβατός Ημαθίας

Φθινόπωρο: Ποιες είναι οι τάσεις στα βραδινά φορέματα;

Ποια είναι η απάντηση ξέρετε; Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για γυναίκες 😊 ! Μα φυσικά η απάντηση είναι όλα τα βραδινά φορέματα που επιτάσσουν οι τάσεις!!!
Ρίχνοντας μια ματιά στις επιδείξεις μόδας των μεγαλύτερων πρωτευουσών του πλανήτη, μπορείς εύκολα να καταλάβεις όσα συγκαταλέγονται στα trends του Φθινοπώρου κι αξίζει να προτιμήσεις για την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τους ειδικούς. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια υπό το σκοτεινό πέπλο της πανδημίας, οι σχεδιαστές προωθούν από το μετερίζι τους την αισιοδοξία και παράλληλα δίνουν χώρο στη νοσταλγία. Με την ανάμνηση των καλύτερων στιγμών του παρελθόντος θέλουν να μας δώσουν τη δύναμη να δούμε το φως στην άκρη του τούνελ που πλησιάζει όλο και περισσότερο.

|Παρακάτω θα δούμε μια μικρούλα λίστα με τα κορυφαία trends που έχουν να κάνουν με τα βραδινά φορέματα και θα σου φανούν αρκετά χρήσιμα κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου. Αν σ΄ ενδιαφέρει η μόδα και οι τάσεις της, προσπάθησε να υιοθετήσεις όσα περισσότερα μπορείς, προσαρμόζοντας τα πάντα στο στυλ σου.|

Τα trends του Φθινοπώρου για τα βραδινά φορέματα

Μπορεί ένα φόρεμα να σου φτιάξει τη διάθεση; Αν το χρώμα είναι έντονο και ξεχωρίζει από μακριά τότε η απάντηση είναι σίγουρα «ναι». Το πράσινο, το μπλε, το ροζ και το μωβ είναι μόνο μερικά από εκείνα που μπορείς να προτιμήσεις στις μονοχρωμίες σου.

Το να ντύνεσαι σαν party girl είναι ο νέος τρόπος να δείξεις σέξι το 2022. Αυτό που κάνει σέξι αυτές τις εμφανίσεις είναι η επιλογή να είσαι μοναδική και να έχεις την αυτοπεποίθηση να διασκεδάσεις με τη ζωή. Στην μετά covid εποχή, το να διασκεδάζεις είναι εξαιρετικά γοητευτικό. 

Στην ίδια λογική βρίσκονται και τα looks με λάμψη που ξεχωρίζουν μέσα στη νύχτα και γυαλίζουν σε κάθε αντανάκλαση. Είναι ό,τι πρέπει για κάθε βραδινή έξοδο, ακόμη κι αν δεν πρόκειται για πάρτι. Προσφέρουν επισημότητα και σίγουρα τραβούν τα βλέμματα από μακριά. Αν αυτός είναι ο στόχος σου, δεν έχεις παρά να τα προτιμήσεις!

Όπως ήδη είπαμε, οι τάσεις εξυμνούν το παρελθόν και νοσταλγούν τις καλύτερες στιγμές της μόδας. Μία από αυτές ήταν και ο μινιμαλισμός των 90’s. Φορέματα που δεν κολλάνε στο σώμα, μεγάλα ντεκολτέ, διαφάνειες κι αρκετό μαύρο χρώμα είναι ό,τι πρέπει για να είσαι όπως πρέπει σύμφωνα με την τάση.
Στη λογική του comeback από τα 90’s βρίσκεται και το μακρύ μήκος που έχει να κάνει με τα maxi φορέματα. Δεν χρειάζεται να φορέσεις κάτι κοντό για να γοητεύσεις ενώ ο συνδυασμός του maxi με το μεγάλο ντεκολτέ έχει ως αποτέλεσμα την ισορροπία και φυσικά τη σαγήνη.
Όποια κι αν είναι η επιλογή σου φρόντισε να μην κάνεις εκπτώσεις στο προσωπικό σου γούστο. Φέρε τις τάσεις στα μέτρα σου και κάνε δικό κάθε trends δίχως να φορέσεις κάτι που δεν σε εκφράζει απλά και μόνο επειδή θεωρείται in.

Για περισσότερες ιδέες κάντε κλικ εδώ

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Ιδέες για ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ για τον χώρο της ΚΟΥΖΙΝΑΣ..