Διαβατός Ημαθίας

Ράδιο Αρβύλα: Επέστρεψαν στον ΑΝΤ1, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00.

Το διαστημόπλοιο των «Ράδιο Αρβύλα» και το πλήρωμά του προσγειώθηκαν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 πριν από λίγο και καλωσόρισαν τον τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα της εκπομπής τους.
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου
Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, από απόψε στις 20:00 ξεκινούν το φετινό τους ταξίδι στη σάτιρα και υποσχέθηκαν να σχολιάσουν τα πάντα σαν να είναι από άλλο πλανήτη.
Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, οι ανανεωμένοι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στο στούντιό τους και ξεκίνησαν για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν τη γνώριμη πορεία τους. Πρόκειται για την 16η χρονιά της εκπομπής που υπόσχεται να μην αφήσει τίποτα ασχολίαστο. Σήμερα εμφανίστηκαν στην έναρξη όπως οι χαρακτήρες του Σταρ Τρεκ στο trailer που είχαν κυκλοφορήσει για την αναγγελία της εκπομπής. Μάλιστα στην εισαγωγή τραγούδησαν, λίγο πριν καθίσουν και ξεκινήσουν να μετρούν αντίστροφα.

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε και την εισαγωγή προς τους τηλεθεατές στην έναρξη της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα λέγοντας: «Κυρίες και κύριοι καλώς ήρθατε στην 16η σεζόν του Ράδιο Αρβύλα. Τις προάλλες είχαμε ένα γύρισμα κι εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ, είχα την πλάτη μου, ο Γιάννης έπρεπε να διαβάσει κάτι μακριά και δεν έβλεπε κι ο Χρήστος τα βλέπει τα χάλια του. Μεγαλώνουμε.

Πρέπει να πάμε γρήγορα γιατί έχουμε πάρα πολύ υλικό, δεν ξέραμε τι να βάλουμε στην εκπομπή και το υλικό θα απλωθεί μέσα στην εβδομάδα. Μας λείψατε, ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που μας στέλνετε, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν θα καθυστερήσω καθόλου και θα πάμε στο Τοπ Επικαιρότητας» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης κι αμέσως άρχισε ο γνωστός σχολιασμός σε κάθε βίντεο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



| Για παιδιά έως 50 κιλά. Ηλεκτρικό Πατίνι UrbanGlide Ride 55 - Μπλε  
Τιμή  109€  Για ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...