Διαβατός Ημαθίας

Nationς League: Η Εθνική με νίκη επί της Βορείου Ιρλανδίας με 3-1 στη Ριζούπολη

Με νίκη επί της Βορείου Ιρλανδίας με 3-1 στη Ριζούπολη και τον Γιώργο Μασούρα να ξεχωρίζει με την εμφάνισή του ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα τις υποχρεώσεις της στο Nationς League τερματίζοντας στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας και με συγκομιδή 15 πόντων.

Με επιθετικές διαθέσεις ξεκίνησε η Εθνική ομάδα την αναμέτρηση και μόλις στο 14’ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Έπειτα από σέντρα του Μπάλντοκ, ο Πίκοκ Φάρελ πραγματοποίησε άστοχη έξοδο, χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο επερχόμενος Πέλκας με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Οι Βορειοϊρλανδοί, όμως δεν πτοήθηκαν και στο 18’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Έπειτα από λάθος συνεννόηση της «γαλανόλευκης» άμυνας ο Λεϊβερί με όμορφη ενέργεια «εκτέλεσε» τον Βλαχοδήμο για το 1-1. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποπειράθηκε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και στο 21’΄έχασε μοναδική διπλή ευκαιρία. Ο Μασούρας με πλασέ σημάδεψε το δοκάρι και ο επερχόμενος Πέλκας από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε άστοχα.
Η Ελλάδα ανέκτησε το προβάδισμά της στο 55’ μ’ ένα κινηματογραφικό γκολ. Ο Μάνταλος έπαιξε κάθετα για τον Μπακασέτα, αυτός υπέροχα έκοψε για τον Μασούρα που με ψύχραιμο πλασέ εκτέλεσε τον Πίκοκ-Φάρελ για το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μάνταλος στο 80’..

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ελλάδα 15
Κόσοβο 9
Κύπρος 5
Β. Ιρλανδία 5

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας (76′ Μπουχαλάκης), Πέλκας (67′ Φούντας), Μασούρας (76′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (67′ Δουβίκας).

Βόρεια Ιρλανδία: Πίκοκ-Φάρελ, Μπράντλεϊ (68′ Τσαρλς), Φλάναγκαν, Έβανς, Λιούις (77′ Φέργκιουσον), ΜακΝερ, ΜακΚαν, Ντέιβις, Τόμπσον, Μαγκένις (77′ ΜακΜέναμιν), Λέιβερι (68′ Γουάιτ).

|Ακουστικά ____

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Εθνοφύλακες και ένοπλοι κυνηγοί μαζί με τον στρατό στο Δέλτα του Έβρου