Διαβατός Ημαθίας

Αναστασία Γιούσεφ: Έκανα σεξ μόνο με 15 άνδρες, θεωρώ ότι είναι λίγοι για τη δουλειά που κάνω..

Η γνωστή χορεύτρια, Αναστασία Γιούσεφ ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με δημοσιεύματα που έγραφαν ότι έχει κάνει ομαδικό σεξ σε παιδική χαρά με 15 άντρες, σε γνωστή καθημερινή εφημερίδα.
Συγκεκριμένα, η Αναστασία Γιούσεφ δήλωσε: «Είχα δώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη και μετά, στην αναπαραγωγή στα site διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου, γράφοντας ότι συνευρέθηκα ερωτικά με 15 άνδρες ταυτόχρονα σε παιδική χαρά! Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ, είχα απαντήσει στην τηλεοπτική συνέντευξη ότι το πιο περίεργο μέρος όπου έκανα σεξ ήταν σε παιδική χαρά, αλλά με έναν άνδρα και όχι με 15 ταυτόχρονα. Συνολικά έχω πάει με τόσους άνδρες στη ζωή μου». 
Περισσότερα στο govastileto.gr


|ΒΙΒΛΙΑ / «ΟΙΚΑΔΕ» – Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ 1922
 Τιμή 15,99 €
Άγνωστες πλευρές της Μικρασιατικής Καταστροφής..
Ο Κωνσταντίνος Δ. Βλάσσης επανέρχεται μέσα από τις εκδόσεις ARCHIVE με ένα νέο έργο που επιχειρεί να ρίξει φως στα κοινωνικοπολιτικά και στρατιωτικά δεδομένα της εποχής.
Η αφετηρία γιαυτό το βιβλίο τοποθετείται τον Αύγουστο του 1922, όταν η εφημερίδα «Καθημερινή» δημοσίευσε με διαφορά λίγων ημερών τα ιστορικά άρθρα «Οίκαδε» και «Οι Πομερανοί», που ξεσήκωσαν αμφότερα θύελλα αντιδράσεων μέσα στο έντονα πολωτικό κλίμα της εποχής του Εθνικού Διχασμού και εντυπώθηκαν έκτοτε στη συλλογική μνήμη.
Μια διεξοδική, τεκμηριωμένη έρευνα που επιχειρεί να φωτίσει άγνωστες πλευρές και αστάθμητες παραμέτρους των τραγικών γεγονότων της Μικρασιατικής Καταστροφής.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...