Διαβατός Ημαθίας

Η μητέρα φύση έχει προνοήσει για όλα! Φάε ένα μήλο και ενίσχυσε τα Πνευμόνια σου !

Η φύση, που όλα τα γνωρίζει, μας χαρίζει απλόχερα τους φθινοπωρινούς καρπούς της που όπως αποδεικνύεται έχουν εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά για την βελτίωση λειτουργίας του αναπνευστικού συστήματος και επομένως του όλου οργανισμού. Αυτά τα υπέροχα δώρα της φύσης είναι τα μήλα και να είναι βιολογικά.
Η μόνη τροφή που συνδέεται άμεσα με τη μείωση των αναπνευστικών προβλημάτων, σύμφωνα με μελέτη, είναι τα μήλα. Το αντιοξειδωτικό Κερσετίνη είναι άφθονο στη φλούδα του μήλου, ειδικά στα κόκκινα. Η κερσετίνη έχει την ικανότητα να προστατεύει τους πνεύμονες από τις βλαβερές συνέπειες του καπνού του τσιγάρου και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Η κερσετίνη και η βιταμίνη C προστατεύουν επίσης όλους τους ιστούς του σώματος από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών. Πολυάριθμες κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει τα προστατευτικά αποτελέσματα της κερσετίνης έναντι εκφυλιστικών παθήσεων του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένου του Αλτσχάιμερ και της άνοιας. Αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων της λευχαιμίας και του μαστού. Αναστέλλοντας μόρια όπως η ισταμίνη που προάγουν τη φλεγμονή, ανακουφίζει τα συμπτώματα αλλεργίας.
Μειώνει τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης. Έχει αποδειχθεί ότι η καθημερινή κατανάλωση μήλου μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 59%.
Επειδή τα μήλα περιέχουν περισσότερο σίδηρο από άλλα φρούτα, το σώμα παράγει περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια, γεγονός που βελτιώνει την ικανότητα του σώματος να οξυγονώνεται...
φ/scr

Αναλυτικά και περισσότερα διαβάστε εδώ!




-----------------------------------------------------------------

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα (δοκιμασμένη

Kρέμα Προσώπου Σαλιγκαριού Αναπλαστική Αντιγηραντική Panacea-3 Gold Line Escargot de Crete

Με την κρέμα προσώπου της χρυσής σειράς καλλυντικών Panacea-3 θα έχετε μέσα σε λίγες μέρες ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας. Είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που περιέχει 70% έκκριμα κρητικών σαλιγκαριών κορυφαίας ποιότητας με πολύ μεγάλο ποσοστό αλλαντοΐνης και άλλων δραστικών συστατικών. Ο συνδυασμός των ισχυρών ουσιών του εκκρίματος το καθιστούν ιδανικό για την φυσική, αποτελεσματική και ταχύτατη αντιμετώπιση ρυτίδων, ακμής, ουλών, ραγάδων, πανάδων, κηλίδων και ξηροδερμίας. Είναι κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί από άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Τιμή 102,00€      ΑΓΟΡΑ 


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δημοπρασία Έργων Τέχνης στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη.

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού

Εμπενίζερ Σκρουτζ: Ποιος ήταν ο άνθρωπος που ενέπνευσε στον Κάρολο Ντίκενς τον διασημότερο τσιγκούνη