Διαβατός Ημαθίας

Με το «πρώτο κουδούνι» 20% πάνω οι τιμές στα σχολικά είδη! Σε ποιο προϊόν διπλασιάστηκε τιμή του;

Για ποιο λόγο έχουμε τις τιμές στα ύψη; Οι βιβλιοπώλες ρίχνουν τα φταίξιμο στην τιμή του χαρτιού. Οι τιμές στο χαρτί φτάνουν φέτος το 70%-80% πάνω. Για παράδειγμα το χαρτί τύπου Α4, 500 φύλλων από τα 4,00 ευρώ, ξεπέρασε την τιμή των 8,00 ευρώ. (Διπλασιασμός της τιμής του)

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η οποία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στις 12 Σεπτεμβρίου, όλοι οι μαθητές θα έχουν μια λίστα με τετράδια και μολύβια, όργανα γεωμετρίας και είδη ζωγραφικής για αγορά.. Αν βάλεις και καμία τσάντα; Λες ο σχολικός προϋπολογισμός να ξεπεράσει τα εκατό ευρώ;

Για να δούμε:

Πόσο θα "βγουν" τα χαρτικά;

Αυτά είναι τα προϊόντα που βρίσκονται πλέον στην κορυφή της λίστας αγορών: τσάντες, στυλό, μολύβια, σημειωματάρια και χαρτικά.

Τι μας λέει όμως η έρευνας αγοράς της Dnews;

Τα μολύβια κοστίζουν μεταξύ 0,30 και 1 ευρώ, οι γόμες μεταξύ 0,33 και 5 ευρώ, τα στυλό μεταξύ 0,20 και 3 ευρώ και οι ξύστρες μεταξύ 0,60 και 18 ευρώ. Τα μπλοκ ζωγραφικής  ξεκινούν από 1 ευρώ και φτάνουν πέρα από τα 20,00, με τα μπλοκ να ξεκινούν από 0,49 σεντ. (Για τα φθηνότερα που βρίσκονται στο Διαδίκτυο, το κόστος ανεβαίνει αφού τα έξοδα αποστολής προσθέτουν τουλάχιστον 3 με 4 ευρώ).

Το κόστος των τετραδίων κυμαίνεται από 3 έως 18 ευρώ. Τα φύλλα εκθέσεων κοστίζουν από 1,50 έως 10,50 ευρώ. Οι κασετίνες κυμαίνονται σε τιμή από 2 έως 25 ευρώ. Από 0,99 έως 20,00 ευρώ τα παγουρίνο.


Τα σετ γεωμετρικών οργάνων κυμαίνονται από τα 2,50 ευρώ και αγγίζουν τα 40,00 ευρώ. Οι μαρκαδόροι (12 τεμ.) πωλούνται πλέον από 4,00 έως 40,58 ευρώ και οι ξυλομπογιές (24 τεμ.) από 2,50 ενώ η τιμή ανεβαίνει ανάλογα με την ποιότητα του προϊόντος. 

Στο δημοτικό η σχολική χρονιά ξεκινά με την προμήθεια της σχολικής τσάντας και των απαραίτητων ειδών, ωστόσο υπάρχει μεγάλη ποικιλία κόστους, καθώς πολλά σχολικά συνοδεύονται με παιχνίδια...
φ/scr



-----------------------------------------------------------------------
 

ΠΑΚΕΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ




ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Το πακέτο είναι σε προσφορά από 
20,50 €
Μόνο 14,95€



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δημοπρασία Έργων Τέχνης στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη.

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Εμπενίζερ Σκρουτζ: Ποιος ήταν ο άνθρωπος που ενέπνευσε στον Κάρολο Ντίκενς τον διασημότερο τσιγκούνη