Διαβατός Ημαθίας

Αν είναι "καμένος" από πεθερά ο δικαστής ε; Κι ας την σκότωσες στον..., ύπνο σου! Αθώος! Ορίστε???

Τώρα δεν ξέρω τι να πιστέψω, μπορεί όμως και να συμβαίνει! Λέει η ιστορία ότι στις ΗΠΑ, κάποιος Kenneth Parks το πρωί της 23ης Μαΐου 1987 σκότωσε την πεθερά του στον ύπνο του και αθωώθηκε! Ορίστε,στον ύπνο του; Και μάλιστα Αθωώθηκε; Ναι!
Τι λέει όμως το περιστατικό..Λοιπόν! Το πρωί εκείνου του έτους, σηκώθηκε από το κρεβάτι του ο Kenneth και οδήγησε 22 χιλιόμετρα μέχρι το σπίτι των πεθερικών του. Έχοντας στα χέρια του ένα συρματόσκοινο, όπου μ΄ αυτό έπνιξε την πεθερά του και μετά αποπειράθηκε να "στείλει" και τον πεθερό του. (όχι τον πεθερό ρεε! ) 

Οι ειδικοί λένε ότι αυτό μπορεί να συμβεί.., Ισχυρίζονται ότι ο Parks είχε μη φυσιολογικά εγκεφαλικά κύματα όταν κοιμόταν, ενώ ανακάλυψαν πως είχε ένα μεγάλο ιστορικό υπνοβασίας. Αυτό πιθανόν να συνέβη από το άγχος για τα οικονομικά του προβλήματα.

Το αποτέλεσμα (για να μην σας κουράσω) είναι ότι Αθωώθηκε ο φιλαράκος μας 😉
φ/scr

----------------------------------------------------------

Σετ ενεργού άνθρακα και λεύκανσης για τα δοντάκια σας!


1 Οδοντόκρεμα για φυσική λεύκανση των δοντιών. Ο ενεργός άνθρακας ενισχύει το σμάλτο και αποτοξινώνει του στόμα, δημιουργώντας ένα λαμπερό χαμόγελο. Με πυρίτιο για απομάκρυνση της πλάκας και των υπολειμμάτων των τροφών και εκχύλισμα δίκταμου και φασκόμηλου για αντισηπτική προστασία και ενίσχυση των ούλων.
2 ενεργός άνθρακας βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών αφαιρώντας τους εξωτερικούς λεκέδες, ενισχύει το σμάλτο και αποτοξινώνει το στόμα, προσφέροντας ένα λαμπερό χαμόγελο. Το ανθρακικό ασβέστιο και το πυρίτιο, απομακρύνουν τα υπολείμματα τροφών και καπνού από τα δόντια. Με γεύση μέντας.

Έκπτωση -25% από 14.90€ τώρα Μόνο 11.18€             ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)