Διαβατός Ημαθίας

Πάτρα: Μετέτρεψαν προαύλιο χώρο του νυχτερινού κέντρου σε ... Θου Lord..., φυλακήν τω στόματί μου!

Δύο κοπελιές "βγάζανε τα μάτια τους" χαράματα μαζί με δύο υπαλλήλους νυχτερινού κέντρο διασκέδασης έξω από το μαγαζί γυρίζοντας και βίντεο..! Δεν χρειάζεται να καταλάβετε ότι το βίντεο έγινε viral ε;  Όλοι η Πάτρα στο πόδι !
Σύμφωνα με το patrasevents.gr, Δεν είναι σίγουρο αν τα κορίτσια γνώριζαν ότι τραβήχτηκαν σε βίντεο, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε από ένα μέλος του προσωπικού...
Η εν λόγω ταινία είναι μεγάλης διάρκειας, και όπως σημειώνεται από άτομα που έχουν δει τα εν λόγω μέρη, οι δύο γυναίκες ενεργούν εντελώς φυσιολογικά και δεν φαίνεται να είναι μεθυσμένες.
Οι πρωταγωνιστές της όλης σκηνής φαίνεται ότι δεν κράτησαν τη συνάντησή τους μυστική, με αποτέλεσμα η ταινία να έχει γίνει πολύ δημοφιλής στην Πάτρα. 😉 !
φ/scr



--------------------------------------------------------------

Μαμά-παιδί

Γλειφιτζούρια φρούτων bio 14τεμ (85gr)
Yum Earth τα καλύτερα γλειφιτζούρια του κόσμου.Αγνά και απολαυστικά από 100% φυσικά εκχυλίσματα βιολογικών φρούτων χωρίς αλλεργιογόνα και τεχνητά αρώματα.Με συστατικά όπως βιολογικό χυμό από ζαχαροκάλαμο, βιολογικό σιρόπι ταπιόκας και ρυζιού, εκχυλίσματα φρούτων, φυσικές γεύσεις από βιολογικά φρούτα όπως.... φραγκοστάφυλο ,πράσινο μήλο, μάνγκο, καρπούζι, ρόδι, πορτοκάλι, φράουλα, κεράσι, σταφύλι, βατόμουροθα σας κάνουν όλους ευτυχισμένους !!!!Τα χρώματα προέρχονται από κόκκινο λάχανο, καρότο, κολοκύθα, μήλο, φραγκοστάφυλο.Τώρα μπορούμε να δίνουμε στα παιδιά μας άφοβα τα υπέροχα γλειφιτζούρια και καραμέλες Yum Εarth χωρίς ενοχές.

Τιμή: 3.90 €     ΑΓΟΡΑ


 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...