Διαβατός Ημαθίας

Σας αρέσει ο Καφές...Θέλετε να γίνει πιο ωφέλιμος για τον οργανισμό σας; Έτσι θα γίνει "100οκτανίων" !

Και σε ποιον δεν αρέσει ο καφέ; Άλλωστε προτού ανοίξουν τα μάτια μας το πρωί , ήδη τον βάλαμε στην κούπα για να τον απολαύσουμε... Μπορούμε όμως να τον κάνουμε "Τούρμπο" , έναν δυναμίτη για την ενδυνάμωση του οργανισμού μας; Και σαφώς μπορούμε διαβάστε τα παρακάτω - "Μαντζούνια" 😂 !

  • Ρίξτε μέσα στον καφέ σας κανέλα για ωραίο άρωμα ,για δυνατή καρδιά και για προστασία του εγκεφάλου !
  • Βάλτε μαζί με τον καφέ μέσα στην κούπα και σκόνη Τζίντζερ, έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και γλιτώστε από μυϊκούς πόνους, χοληστερόλη και βοηθάει στην πέψη!
  • "Φέρτε στα ίσια" τις ορμόνες με μάκα! Παραδοσιακά ενισχύει την γονιμότητα και αποδείχθηκε ότι έχει ορμονικά εξισορροπητικά αποτελέσματα..
  • Η μάκα περιέχει πάνω από 20 αμινοξέα (συμπεριλαμβανομένων οκτώ απαραίτητων αμινοξέων), 20 λιπαρά οξέα ελεύθερης μορφής και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και βιταμίνη C. Για τα βέλτιστα οφέλη για την υγεία της μάκα, συνιστώνται 1 έως 3 κουταλιές της σούπας την ημέρα. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτόν τον καφέ superfood. Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της σκόνης μάκα, αποθηκεύστε την στο ψυγείο.
  • Προσθέστε έναν τόνο γλυκάδας (ας πούμε) στο φλιτζάνι σας με αντικαταθλιπτικό κακάο..Ε; ...Με τι; ... Ναι καλά διαβάσατε.., το κακάο αυτό κάνει καλό στην καρδιά, μειώνει την αρτηριακή πίεση, αυξάνει την HDL (καλή) χοληστερόλη και μειώνει την LDL (κακή) χοληστερόλη , ενισχύει την διάθεση, προστατεύει τον εγκέφαλο και έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες...
Και τέλος, ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ωμό κακάο στο φλιτζάνι του καφέ σας προσθέτοντας φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και μαγνήσιο. Αναζητήστε βιολογικό ακατέργαστο κακάο για να έχετε τα περισσότερα οφέλη και μάθετε τη διαφορά μεταξύ ακατέργαστου κακάο και σκόνης κακάο.
φ/scr

-------------------------------------

Καφές Φίλτρου Melitta Auslese 500g

Ο Καφές Φίλτρου Melitta Auslese 500g είναι ένας κλασσικός γαλλικός αλεσμένος καφές. Ένα ποιοτικό και επώνυμο χαρμάνι καφέ θα σας φτιάξει καθημερινά τη διάθεση! Συνδυάζει τη φλόγα της Βραζιλίας, τα μπαχαρικά της Ανατολικής Αφρικής και το ταπεραμέντο της Κεντρικής Αμερικής. Ήπιες ποικιλίες από τα υψίπεδα της Κολομβίας χαρίζουν ένα μοναδικό γεμάτο άρωμα. Η γεύση του είναι προς έντονη με ένταση 4/5 να αναγράφεται στη συσκευασία. Στο πίσω μέρος της συσκευασίας αναγράφεται ότι χρειάζονται 6-8g καφέ για ένα φλιτζάνι 125ml. Μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του καφέ και να τη φέρετε σε επιθυμητό επίπεδο. Αυτό μπορεί να γίνει προσθέτοντας ή αφαιρώντας την ποσότητα του καφέ που θα χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ενός φλιτζανιού γαλλικού καφέ.

Σε προσφορά -5%  Τιμή 7,40€     Τώρα ΜΟΝΟ 7,05€    Για ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δημοπρασία Έργων Τέχνης στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη.

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..