Διαβατός Ημαθίας

Η BOWERY FARMING αποκαλύπτει το νέο έξυπνο αγρόκτημα του μέλλοντος....

Η Bowery Farming, η μεγαλύτερη κάθετη γεωργική εταιρεία στις ΗΠΑ, άνοιξε το μεγαλύτερο, πιο τεχνολογικά προηγμένο και βιώσιμο εμπορικό έξυπνο αγρόκτημα στη Βηθλεέμ της Πενσυλβάνια. Μετατρέποντας ένα πρώην μπράουνφιλντ της Βηθλεέμ από μια μη αρόσιμη βιομηχανική περιοχή σε σύγχρονη γεωργική γη, το νεότερο εμπορικό αγρόκτημα της εταιρείας θέτει τις βάσεις για το επόμενο κεφάλαιο της κλιματικά έξυπνης γεωργίας.
Το Bethlehem Farm διαθέτει κορυφαίες τεχνολογικές εξελίξεις και πρωτοποριακές πρωτοβουλίες βιωσιμότητας και είναι το κλειδί για την επιτάχυνση της επέκτασης του δικτύου γεωργικών εκμεταλλεύσεων της εταιρείας σε όλες τις ΗΠΑ. Με αυτό το σχέδιο, η Bowery έχει δημιουργήσει ένα σύστημα αναπαραγωγής για την καλλιέργεια τροφίμων όπου και όποτε χρειάζεται καθώς συνεχίζει την εντυπωσιακή τροχιά ανάπτυξής της.
"Εάν έχουμε μάθει κάτι τα τελευταία δύο χρόνια, είναι ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο πρωτοφανούς αναστάτωσης και αβεβαιότητας για το κλίμα και τις γεωπολιτικές μας συνθήκες, η οποία δυστυχώς θα συνεχιστεί. Βλέπουμε επίσης από πρώτο χέρι ότι το παγκόσμιο σύστημα τροφίμων μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτές τις δυναμικές», δήλωσε ο Irving Fain, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Bowery Farming. "Στο Bowery, όπου χρειάζεται φαγητό, μπορούμε να το καλλιεργήσουμε. Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις στο σύστημά μας αυξάνοντας τα τρόφιμα πιο έξυπνα για περισσότερους ανθρώπους σε περισσότερα μέρη - και αυτό το έργο, εξασφαλίζοντας φαγητό για το μέλλον μας, συνεχίζεται σήμερα με το άνοιγμα της φάρμας της Βηθλεέμ.»

Το Bowery's Bethlehem Farm τροφοδοτείται με 100% ανανεώσιμη ενέργεια και διαθέτει 15% πιο αποδοτικό φωτισμό LED. Ένα υπερσύγχρονο σύστημα ανακατάληψης και διήθησης νερού έχει κατασκευαστεί κατά παραγγελία για να τιθασεύσει ακόμη και το νερό που προκύπτει από τα φυτά και να εξασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων. Το BoweryOS, σε συνδυασμό με τον ιδιόκτητο σχεδιασμό του αγροκτήματος, το προσαρμοσμένο υλικό, την τεχνητή νοημοσύνη, τα δεδομένα και τη ρομποτική, έχει αυξήσει την ταχύτητα των γεωργικών εργασιών και της επεξεργασίας επιτρέποντας στην εταιρεία να συνεχίσει να αναπτύσσεται πιο έξυπνα στα τρόφιμα. Κριτικά, αυτά τα μαθήματα θα εφαρμοστούν σε όλο το δίκτυο γεωργικών εκμεταλλεύσεων του Bowery στο μέλλον.

Το Αγρόκτημα Βηθλεέμ της Bowery θα φέρει φρέσκα προϊόντα σε έναν πληθυσμό 50 εκατομμυρίων ανθρώπων σε ακτίνα 200 μιλίων από το αγρόκτημα μέσω περιφερειακών πελατών λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων Whole Foods Market, Giant of Landover και Albertsons Companies, καθώς και συνεργατών ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Amazon Fresh. Σε συνεργασία με τοπικούς διανομείς, συμπεριλαμβανομένης της Four Seasons Produce, τα προϊόντα Bowery θα είναι διαθέσιμα σε εξειδικευμένους και ανεξάρτητους συνεργάτες παντοπωλείων σε ολόκληρη την περιοχή, όπως το τοπικό παντοπωλείο Gerrity's στη Βηθλεέμ.

"Εκτός από το να φέρει τουλάχιστον 70 θέσεις εργασίας στη Βηθλεέμ, η Bowery Farming καινοτομεί για να τροφοδοτήσει το μέλλον και να καταπολεμήσει την επισιτιστική ανασφάλεια. Αυτό το έργο είναι μια νίκη για τη γεωργία και μια νίκη για τους Πενσυλβάνιους»,δήλωσε ο κυβερνήτης της Πενσυλβάνια Τομ Γουλφ. "Είμαι υπερήφανος που επένδυσα στο Bowery για να τους βοηθήσω να συμβάλουν στις ρίζες τους στην Κοινοπολιτεία και να αναπτύξουν ένα βιώσιμο, ασφαλές μέλλον για όλους μας".

Ο Bowery έχει συνεργαστεί με την Κοινοπολιτεία της Πενσυλβάνια στο πλαίσιο ενός μεγαλύτερου έργου ανάπλασης στο χώρο του εμβληματικού εργοστασίου της πρώην Εταιρείας Χάλυβα της Βηθλεέμ στη Βηθλεέμ, στο βιομηχανικό πάρκο Lehigh Valley VII. Αυτό το αγρόκτημα θα δημιουργήσει περισσότερες από 70 πράσινες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη γεωργική ή γεωργική εμπειρία. Το Bowery χτίζει επίσης τις σχέσεις μέσα στην κοινότητα κοιλάδων Lehigh μέσω μιας συνεργασίας με την Τράπεζα Τροφίμων Δεύτερης Συγκομιδής της Κοιλάδας Lehigh και της Βορειοανατολικής Πενσυλβάνια, ο Bowery θα δωρίσει φρέσκα προϊόντα για την αντιμετώπιση της πρόσβασης σε τρόφιμα και της ανασφάλειας εντός της κοινότητας. Στη Βηθλεέμ και πέρα από αυτήν, η Bowery δεσμεύεται να διαδραματίσει εξέχοντα ρόλο στην ενίσχυση των τοπικών και περιφερειακών συστημάτων τροφίμων, συμβάλλοντας στην οικονομική αναζωογόνηση και τον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης σε φρέσκα προϊόντα.

Εξυπηρετώντας τώρα περισσότερα από 1.000 παντοπωλεία, η Bowery έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 647 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένου ενός γύρου μετοχών της Σειράς Γ ύψους 325 εκατομμυρίων δολαρίων το 2021 και μιας πιστωτικής διευκόλυνσης 150 εκατομμυρίων δολαρίων υπό την ηγεσία της KKR νωρίτερα αυτό το έτος. Η εταιρεία βρίσκεται επίσης σε καλό δρόμο για να διπλασιάσει τα έσοδά της και πάλι το 2022 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ηγέτες στην καινοτομία της επιστήμης των φυτών εσωτερικού χώρου, η παγκόσμιας κλάσης ομάδα R&D της Bowery επιταχύνει την πρωτοποριακή επιστήμη σε κλίμακα, αναπτύσσοντας νέες ποικιλίες ειδικά σχεδιασμένες για το ιδιόκτητο σύστημα καλλιέργειας του Bowery, ενώ παράλληλα λειτουργεί το πρώτο επιτόπιο πρόγραμμα αναπαραγωγής για μια κάθετη γεωργική εταιρεία.

Τον Μάρτιο του 2022, η εταιρεία ξεκίνησε δύο ποικιλίες φραουλών, που προσφέρονται σε ένα δίδυμο ανακάλυψης φράουλας Bowery δίπλα-δίπλα. Οι φράουλες είναι η τελευταία καινοτομία της Bowery, επανεφεύροντας τον τρόπο με τον οποίο παράγονται οι φράουλες τοπικά και αντιπροσωπεύοντας το πρώτο στάδιο επέκτασής της σε καλλιέργειες καρποφορίας και αμπέλου. Η Bowery απέκτησε επίσης την Traptic στις αρχές του 2022, ένα τρισδιάστατο όραμα και ρομποτική που συγκομίζει νεοσύστατες επιχειρήσεις για να επιταχύνει την εμπορευματοποίηση των καρποφόρων και αμπελοοινικών καλλιεργειών, ξεκινώντας από τις φράουλες. Η σειρά προϊόντων προστατευόμενων προϊόντων της Bowery χωρίς φυτοφάρμακα διαθέτει 14 STU, συμπεριλαμβανομένης της Farmer's Selection, μιας περιστρεφόμενης σειράς από χόρτα επόμενης γενιάς (όπως τα εξαιρετικά δημοφιλή Mustard Frills), μια νέα και βελτιωμένη έκδοση μαρουλιού παγόβουνου που ονομάζεται Crispy Leaf, βελούδινη και πιπεράτη ρόκα με μια γροθιά, ομαλό αλλά τραγανό μαρούλι baby butter, μια επιλογή από βότανα και πολλά άλλα.

Η Bowery βρίσκεται σε καλό δρόμο για να διπλασιάσει τον αριθμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων της έως το 2023 και να συνεχίσει τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου προϊόντων της χωρίς φυτοφάρμακα, ξεκλειδώνοντας νέες δυνατότητες στα τρόφιμα. Δύο επιπλέον αγροκτήματα στην Ατλάντα, τη Τζόρτζια και το Ντάλας του Τέξας, μητροπολιτικές περιοχές βρίσκονται υπό κατασκευή για να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση για τα τοπικά, ασφαλέστερα και πιο βιώσιμα προστατευόμενα προϊόντα του Bowery, συμβάλλοντας στην άμβλυνση των πιέσεων που ασκεί η επισιτιστική ανασφάλεια στην προσφορά και την οικονομία τροφίμων των ΗΠΑ.


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Εθνοφύλακες και ένοπλοι κυνηγοί μαζί με τον στρατό στο Δέλτα του Έβρου