Διαβατός Ημαθίας

Καπνός, Χαλκός και... Κορωνοϊός , μια σχέση Αγάπης !

Φωτογραφία από Ralf Kunze από το Pixabay

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ , Ο ΧΑΛΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΛΟΓΗΣΩ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΠΑΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΚΑΠΝΟΣ ΧΑΛΚΟΣ ΚΑΙ…… ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ “ΑΓΑΠΗΣ”.

ΓΡΑΦΕΙ Η Δέσποινα Πετράκη. “ΚΑΠΝΟΣ – ΧΑΛΚΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ…!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΡΝΗΣΗΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ…!!!ΚΑΠΝΟΣ – ΧΑΛΚΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.. !!!

Συντονισμένοι και συνασπισμένοι οι δοτοί άρχοντες των δεσμίων χωρών, επιτίθενται με ανείπωτη σατανικότητα εναντίον των ανθρώπων, εκτελώντας προθύμως και άνευ αντιλογίας τις διαταγές τῶν δημιουργών τους, οι οποίοι επιθυμούν άμεσα την εδραίωση της Παγκόσμιας δικτατορίας σε έναν πλανήτη που μεταξύ άλλων, φαντάζονται… ότι θα είναι χωρίς την Ελλάδα και τους Έλληνες.


Μέσα στις ενέργειές τους είναι και η εξάπλωση των κορωνοϊού, έστω και αν αυτές τελέσθηκαν εν αγνοία τους. Για να εξαπλωθεί επιτυχώς ο κορωνοϊός, οι απανταχού κυβερνώντες εργάστηκαν συνωμοτικώς, ώστε να δημιουργήσουν τις κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες εξάπλωσης του ιού. Που ήξεραν τι θα συμβεί όταν δήλωναν ότι οι γέροι θα πεθάνουν; Δήλωση η οποία έγινε σε ανύποπτο χρόνο και προβλήθηκε από τα ΜΜΕ εντονότερα της τότε σημασίας της....
Διαβάστε την συνέχεια στο...nikolaosanaximandros.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Εθνοφύλακες και ένοπλοι κυνηγοί μαζί με τον στρατό στο Δέλτα του Έβρου

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.