Διαβατός Ημαθίας

ΒΟΜΒΑ-Νew York Times> Οι Αμερικανοί γυρνάνε τη πλάτη στα εμβόλια-καταρρέουν οι δόσεις Pfizer-Moderna. Η Ιταλία έχει μόλις 27% εμβολιασθέντες, η Ρωσία 11%, η Γαλλία 26%, η Γερμανία 32%, η Νέα Ζηλανδία 7%, ο Καναδάς 21%, η Ελλάδα 30%!

Ο πλανήτης αντιστέκεται στη προπαγάνδα του τρόμου της μετάλλαξης Delta, Delta plus και Mina Arnaouti. Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν το ξημέρωμα, έγραφε ο Αλχημιστής.

Πολυβραβευμένα brands που χαρακτηρίζονται όλα από τις ίδιες αξίες: ποιότητα, πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και καινοτομία με άξονα την βιωσιμότητα και ευεξία.

Οι Αμερικανοί πολίτες σταμάτησαν να εμβολιάζονται. Και τώρα πάνω από 60% των Αμερικανών αναζητούν τα πρόσωπα πίσω από το Εργαστήριο της Wuhan που ευθύνονται για την ακούσια ή την εκούσια διαρροή του ιού. Πάνω από 60% του πληθυσμού των ΗΠΑ πιστεύει πλέον ότι ο ιός διέφυγε από το Εργαστήριο της Wuhan.

Ελληνική μόδα με υπέροχα κομμάτια...

Βy The Clockwork Orange Times Team

Την ίδια στιγμή ο Joe Biden μετά την εκρηκτική συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Putin επέστρεψε με κομμένα φτερά στις ΗΠΑ και σταμάτησε να πιέζει τους Αμερικανούς πολίτες να εμβολιαστούν κι αυτό παρότι είχε βάλει σαν στόχο να υπάρξει ένα ποσοστό εμβολιασμού 70% έως την 4η Ιουλίου 2021. Οι Αμερικανοί σταμάτησαν να εμβολιάζονται παρά τις πιέσεις και τις πάσης φύσεως απόπειρες “δωροδοκίας” και ανταλλαγμάτων που ασκήθηκαν πάνω τους. Και τώρα πέρα από το ζήτημα της διερεύνησης του εργαστηριακού ιού οι αναφορές στις παρενέργειες των εμβολίων αρχίζουν να πληθαίνουν καθημερινά.

Εδώ θα βρείτε τα πάντα! Ρούχα fitness για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί. Κολάν για το γυμναστήριο, κορμάκια για το μπαλέτο και αθλητικά μαγιό στις καλύτερες τιμές!

Ο μόνος που εξακολουθεί να τρομοκρατεί τους Αμερικανούς είναι ο διαβόητος Fauci και αυτός προφανώς έχει τους λόγους του.

Γνωρίζει πως εάν χάσει το παιγνίδι με το χρόνο θα έχει χάσει πολλά. Μα πάρα πολλά. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα φωτίζονται τα πρόσωπα του Διεθνούς Κυκλώματος που υπηρετούν το δόγμα Fauci κι ενώ μας λένε να πετάξουμε τις μάσκες (στο Ισραήλ οι αρχές καλούν τους πολίτες να τις ξαναφορέσουν στους κλειστούς χώρους) ταυτόχρονα προπαγανδίζουν την απειλή της μετάλλαξης Delta και Delta plus και Mina Arnaouti!

Δάσκαλοι, εκπαιδευτές, καθηγητές, προπονητές, όλοι σε ένα μέρος για να εκπληρώσουν τον ακριβή σκοπό των μαθητών. Βοηθάμε δασκάλους να αποκτήσουν νέους μαθητές και να αναπτυχθούν!

Ο Βiden καθημερινά σχεδόν χάνει έδαφος καθώς βρίσκεται αιχμάλωτος του βαθέως κράτους των Δημοκρατικών και δεν τολμά να ακουμπήσει τη προέλευση του ιού-τα πρόσωπά της. Αυτό ταυτόχρονα τον καθιστά αιχμάλωτο του Putin, της Κίνας, του Ιράν, του Eρντογάν και του πάσα ένα. Το κύρος της Αμερικής πάρει περίπατο καθώς για την ώρα δεν υπάρχει η τόλμη της ανάδειξης των προσώπων που ακούσια ή εκούσια προκάλεσαν 4 εκατ. και πλέον θανάτους στον πλανήτη.

Βρήκαμε το καλύτερο κατάστημα αρωμάτων & καλλυντικών. Τα πάντα για το άρωμα! 

Ο ίδιος ο Biden έχοντας ενημερωθεί από τα έμπιστα σε αυτόν στελέχη των Υπηρεσιών Ασφαλείας της χώρας τόσο για την προέλευση του ιού όσο και για τις παρενέργειες των εμβολίων αναζητεί τρόπο διαφυγής. Μόνο που τα περιθώρια στενεύουν.

Ο πλανήτης πολύ σωστά παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα αντισώματα των εμβολιασθέντων πολιτών του Ισραήλ να καταρρέουν και τις ιογενείς λοιμώξεις να φθάνουν απρόσμενα μέσα στο κατακαλόκαιρο μαζί με την επανεμφάνιση του ιού σε εμβολιασθέντα άτομα.

Ο Τάσος Τέλλογλου στη Καθημερινή όταν μίλησε για καταιγίδα αγωγών εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων ήτο μάλλον εγκρατής.

Οι 14.000 και πλέον οικογένειες των νεκρών αργά ή γρήγορα θα υποβάλλουν τις αγωγές τους κατά συγκεκριμένων προσώπων τα οποία επανέλαβαν το θανάσιμο αυτή τη φορά σκάνδαλο του 2009.

Φτιάξε μοναδικά δώρα, ανέβασε δικές σου εικόνες και κείμενα πάνω σε κούπες, θήκες, ρολόγια, ηχεία και πολλά άλλα. Σε 3 απλά βήματα, εσύ είσαι ο σχεδιαστής.

Πλησιάζει η ώρα που οι νεκροί θα ζητήσουν δικαίωση όσο κι εάν αυτή τη στιγμή το στρατόπεδο του τρόμου παίζει τα ρέστα του με τις μεταλλάξεις Delta, Delta plus, Grigoris arnaoutoglou, και πάει λέγοντας.

Στους ευρωπαικούς θεσμούς έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση των ενόχων οι οποίοι ενέκριναν τις χρηματοδοτήσεις του Εργαστηρίου της Wuhan.

Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν το ξημέρωμα, έγραφε ο Αλχημιστής.

Δείτε για την ώρα την εκπληκτική mRNA βουτιά του εμβολιασμού στις ΗΠΑ.

Η ανθρωπότητα αποστρέφει το βλέμμα της από τα εμβόλια και αναζητεί τους δράστες της προέλευσης του ιού.

Τα στοιχεία φυσικά από τους συστημικούς New York Times.

Έλαβον (Ποσοστά σε πλήρως εμβολιασθέντες)>

ΙΣΡΑΗΛ 57%

ΗΠΑ 45%

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ 47%

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 32%

ΓΑΛΛΙΑ 26%

ΚΑΝΑΔΑΣ 21%

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ 7%

ΡΩΣΙΑ 11%

ΕΛΛΑΔΑ 30%

ΙΤΑΛΙΑ 27%

(Κι όμως οι πολύπαθοι Ιταλοί αντιστέκονται στο Διεθνές Κύκλωμα του Τρόμου)

Δείτε πως καταρρέουν οι ημερήσιοι εμβολιασμοί στις ΗΠΑ.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα.

Πως πάει σήμερα (24 Ιουνίου 2021) ο Παγκόσμιος Εμβολιασμός>

       

Πηγή: kourdistoportocali.com 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...