Διαβατός Ημαθίας

Εργαλείο γενοκτονίας το PCR τεστ ;

Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ PCR ΤΕΣΤ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
Δοκιμές του PCR τεστ που έγιναν σε νοσοκομείο της Σλοβακίας απέδειξαν πως πρόκειται για εργαλείο γενοκτονίας γι' αυτούς που συνωμοτούν κατά της ανθρωπότητας.
Οι δοκιμές που έγιναν σε νοσοκομείο στη Μπρατισλάβα το οποίο διεξήγαγε τη μελέτη, οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι οι ράβδοι δοκιμής που εισχωρούν στη μύτη, μέχρι και τον εγκέφαλο, εμφυτεύουν το "Darpa Hydrogel" στο ανθρώπινο σώμα.

Ο DARPA είναι Οργανισμός Προηγμένων Ερευνητικών Εργαστηρίων του Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη αναδυόμενων τεχνολογιών για χρήση από τον στρατό.
Από τη μελέτη προέκυψε ότι το "Darpa Hydrogel" είναι μια τεχνητή ουσία που δημιουργεί έναν μετατροπέα μεταξύ του ηλεκτρομαγνητικού σήματος και των ζωντανών κυττάρων, ιστών και οργάνων. Μετατρέπει ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα από έναν πομπό σε σήμα στο οποίο ένα ζωντανό κύτταρο κατανοεί και ανταποκρίνεται. (δείτε τη φωτογραφία του σκαθαριού - το Darpa Hydrogel εγχύθηκε στις νευρικές του δομές ενώ ήταν ελεγχόμενο μέσω ραδιοφώνου).
Το "Darpa Hydrogel" και το λίθιο μπλοκάρουν και καταστρέφουν την επίφυση και προκαλούν στο άτομο σκέψεις για να μεταβληθεί σε ελεγχόμενο biorobot. Η υδρογέλη (hydrogel) είναι φορέας μιας δραστικής ουσίας, με στόχο να τη μεταφέρει σε ένα προ-επιθυμητό μέρος στο ανθρώπινο σώμα.
Έτσι, το "Darpa Hydrogel" είναι ένα βασικό συστατικό, ώστε να συνδέεται με τις εκπομπές των 5G επιτρέποντας στην παγκόσμια ελίτ να ελέγχει κυριολεκτικά τους ανθρώπους όπως τα ρομπότς.
Τα αποτελέσματα των δοκιμών δείχνουν ότι το Darpa Hydorgel όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το λίθιο, το οποίο είναι πολύ τοξικό, είναι θανατηφόρο για τα ανθρώπινα κύτταρα αίματος και μπορεί να καταστρέψει τον επίφυση. Η έκθεση αναφέρει περαιτέρω: "Από αυτές τις πληροφορίες είναι σαφές ότι οι ράβδοι δοκιμών (του PCR τεστ) αποτελούν εγκληματικό εργαλείο γενοκτονίας εναντίον του πληθυσμού της Σλοβακίας. Πρόκειται για μια παγκόσμια και προσεκτικά σχεδιασμένη επιχείρηση".. 

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...