Διαβατός Ημαθίας

Για αφυπνισμένους και όχι μόνον...Τι γίνετε στον Πλανήτη ;

Η αδυναμία των περισσοτέρων Ανθρώπων και δει των Πολιτικών (όσων απέμειναν και με όποια μορφή), και των Πολιτικών Αναλυτών να αποδεχθούν το γεγονός ότι η ΓΗ όχι Μόνον έχει ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ από την Χαζαρική Μαφία/CABAL, ΑΛΛΑ έχει ήδη μπει στην Τροχιά της ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ - Υπάρχει κίνδυνος να αλλάξει ριζικά την Ένδοξη Ιστορία του Ελληνικού Έθνους.
Όμως...Ένας ήταν αυτός που "Και Νεκρός Ενίκα" και ένας θα παραμείνει! Να το θυμάστε! Είχε μάλιστα καταγωγή καθαρά Ελληνική! (TAGIP ERDOGAN = ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΙΚΑ )

Ο Νόμος GESARA - Έστω και εάν δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από τον Πρόεδρο Donald Trump - Βρίσκεται σε εφαρμογή, και αυτό από μόνο του Επιβεβαιώνει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ!



Δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλοι πόλεμοι, πουθενά πάνω στη Γη! ΠΟΤΕ ΠΙΑ!
Πολύ περισσότερο, δεν πρόκειται να υπάρξει οτιδήποτε από την πλευρά της Τουρκίας, ΟΧΙ Μόνον γιατί ο ERDOGAN ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ για τα εγκλήματα του κατά της Ανθρωπότητας, ΑΛΛΑ ακριβώς γιατί οι πόλεμοι επί Γης ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΕΙ..!
Το όλο θέμα έχει να κάνει με το εάν ξέρει κανείς, ή δεν ξέρει - και το εάν τελικά Πιστεύει στην εκ των Άνω Θεϊκή Παρέμβαση, ή δεν Πιστεύει!
Το ότι γίνονται αναφορές σε πιθανότητες δημιουργίας θερμού επεισοδίου, έχει να κάνει με την διατήρηση της ισορροπίας, στο εσωτερικό - Μέχρι την μέρα εκείνη των σημαντικών ανακοινώσεων. Ένας τρόπος είναι και το ... "Αναμάσημα" γνωστών θεμάτων.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΗΣΥΧΙΑ!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΛΛΑΞΕΙ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΡΕΜΙΑ & ΗΣΥΧΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΡΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟ! ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ!
ΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΔΟΘΟΥΝ! ΟΛΑ!!!
ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ! ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ! ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!
Πιστέψετε το! Το φωνάζει η πλάση ολόκληρη! Κοιτάξτε γύρω σας, κοιτάξτε τον ουρανό - μέρα και νύχτα! Δείτε, νιώστε, αφουγκραστείτε..! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
Η πόρτα της φυλακής είναι ανοιχτή! Ελευθερώστε το Μυαλό σας! Τολμήστε να αποβάλετε τον Φόβο! Αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ! Τολμήστε..!
Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Είναι Αναπόφευκτο, ΣΑΡΩΤΙΚΟ!
Είναι και ΥΠΕΡΟΧΟ μαζί, για όσους βέβαια δεν έχουν τίποτα να κρύψουν! Οι υπόλοιποι είναι σε πλήρη πανικό - Να τους λυπάστε..!


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...