Διαβατός Ημαθίας

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: «ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2-3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ»

Αυτές οι εκλογές ήταν μια μεγάλη απάτη.
 Επειδή δεν περίμεναν ότι θα έπαιρνα ένα τόσο μεγάλο αριθμό ψήφων σε κάθε πολιτεία, αλλά ιδιαίτερα στις πολιτείες που καθορίζουν τις εκλογές, πανικοβλήθηκαν και αναγκάστηκαν να τυπώσουν παράνομα ψηφοδέλτια και να τα φέρουν για καταμέτρηση μέσα στην νύχτα.

Θα γίνουν πάρα πολλά πράγματα μεταξύ σήμερα και έως τις 20 Ιανουαρίου. Έχει γίνει τεράστια απάτη λες και είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα και όλα τα λάθη έγιναν εις βάρος μου, όλοι γελούν μαζί μας.
Είναι μια μεγάλη ιστορία, όταν έχουμε τους πεθαμένους να ψηφίζουν μαζικά και να χάνω πολιτείες, όπου δεν θα μπορούσα να χάσω παράδειγμα, Αριζόνα, Πενσυλβανία και Τζορτζια.
 
Έχουν αποκαλυφθεί πολλά στις δίκες στην Πενσυλβανία και στο Μίσιγκαν και οι αποκαλύψεις της απάτης θα συνεχίσουν για πολύ καιρό ακόμα.
 
Εάν τα ΜΜΕ και οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας ( google,facebook, twitter) ήταν ειλικρινείς ο κόσμος σήμερα θα γνώριζε ότι έχω κερδίσει με πολύ μεγάλη διαφορά.
 
Θα δείτε αυτά που θα συμβούν στις επόμενες 2-3 βδομάδες τα οποία θα σοκάρουν τον κόσμο.


 

 πηγή
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Οι συνεργάτες του site Διαβατός προμηθεύτηκαν σήμερα τα λουλούδια τους από «Τα παιδιά της άνοιξης» ...

Βούλα Πατουλίδου: Ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε με την δίμηνη παρουσία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»