Διαβατός Ημαθίας

Θέλεις να χάνεις κιλά… ενώ κοιμάσαι; Δες μερικά Διαβατινά Tricks


Να χάνεις κιλά ενώ κοιμάσαι, πίστευες ότι είναι αδύνατον; Κι όμως! Ακολουθώντας τα παρακάτω tips, βοηθάς τον οργανισμό σου για το βράδυ και συγκεκριμένα για την ώρα του ύπνου, να αδυνατίζεις ενώ κοιμάσαι δηλαδή!

-Κοιμήσου στο απόλυτο σκοτάδι
Σύμφωνα με έρευνες, οι ανοιχτές ηλεκτρικές συσκευές μπορούν να επηρεάσουν τον ύπνο σου και να μην σε αφήσουν να κοιμηθείς με ησυχία. Ακόμα και ο χαμηλός φωτισμός μπορεί να σου αποσπάσει τον ύπνο, για αυτό κοιμήσου στο απόλυτο σκοτάδι, με τηλεόραση κλειστή, κινητά και υπολογιστή μακριά από το πρόσωπό σου και αν από το παράθυρό σου μπαίνει φως, τότε προτίμησε σκούρες κουρτίνες.
-Ρύθμισε τη θερμοκρασία
Άτομα που κοιμούνταν με θερμοκρασία 19°C έκαιγαν το διπλάσιο λίπος και θερμίδες από ότι όταν κοιμούνταν με θερμοκρασία 24°C.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!
-Φτιάξε το πρόγραμμά σου
Φτιάξε ένα υγιεινό μεσημεριανό για την επόμενη μέρα. Ετοίμασε το σάκο της γυμναστικής σου και βάλτον δίπλα στην πόρτα. Κάνε λίγες ασκήσεις διαλογισμού ή yoga στο μπάνιο σου πριν κοιμηθείς. Κοιμήσου νωρίς και προσπάθησε να ξυπνάς κάθε πρωί ίδια ώρα γιατί σύμφωνα με έρευνα, αυτό σε βοηθάει να αδυνατίζεις, μιας και όπως καταλαβαίνεις το σώμα ρυθμίζει το εσωτερικό του ρολόι και δεν ζητά φαγητό σε «άκυρες» ώρες. Προσπάθησε να σου γίνουν όλα αυτά μια ρουτίνα, γιατί είναι καλή για την υγεία και το βάρος σου.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Τα "Τρικ" της γιαγιάς που κάθε νοικοκυρά και μη θα πρέπει να γνωρίζει.

Νάουσα: Ακυρώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις - Αποζημιώσεις στους πληγέντες επαγγελματίες και φορείς

Βρέθηκε στην Σιβηρία Αρχαία Ταφή Γυναίκας Ιέρειας του Διονύσου..