Διαβατός Ημαθίας

Ο ρόλος του who is who στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία...Διαβατός....
Το WHO IS WHO στην Ελλάδα σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου , που θα δοθεί τηΔευτέρα, 8.1.2018 και ώρα 14.00μμ με 16.00μμ, στο ξενοδοχείο Χίλτον, στην Αίθουσα Ερατώ Α΄ στο πλαίσιο του Money Show , όπου και θα  ανακοινωθούν οι νέες επικείμενες Εκδόσεις του Εκδοτικού Οίκου. 

Οι ετήσιες εγκυκλοπαιδικές και καταξιωμένες βιογραφικές Εκδόσεις συνεχίζουν µε αγάπη, αφοσίωση, πάθος και νέα πνοή µία παράδοση ετών στο χώρο διατηρώντας πάντα ζωντανή την µνήμη για τα επιτεύγματα των συνανθρώπων µας και εξελίσσουν τις συλλεκτικές τους δημιουργίες. Η λειτουργία της εταιρείας είναι πλέον αυτόνομη και η επόμενη ανανεωμένη Έκδοση θα κυκλοφορήσει  το 2018 µε πορφυρό εξώφυλλο σε δερματόδετη µε χρυσοτυπία και λινόδετη ποιότητα µε το νέο µας οικόσηµο µε εκδότη το Δηµήτρη Γκόρη και Διευθύντρια έκδοσης την Βίκυ Παπαγεωργοπούλου έχοντας σημειώσει ήδη µια πετυχηµένη πορεία στο χώρο µε το Νέο Who is Who στην Ελλάδα από το 2007. 

Επίσης,   εντός του 2018 αναμένεται και η Έκδοση WHO IS WHO Γυναίκες Ηγέτες στις Επιχειρήσεις ( WOMENLEADERS , όπου θα παρουσιαστούν οι  σύγχρονες  ΕΥΕΣ στις  κορυφές της Επιχειρηματικότητας! 

Η έκδοση γίνεται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο και αναδεικνύει την Ελληνίδα στη θέση που της αξίζει στον επιχειρηματικό και κοινωνικό χάρτη της χώρας! 

Τέλος μέσα στο ίδιο έτος προστίθεται μία νέα έκδοση για τον στιβαρό πυλώνα της ελληνικής μας οικονομίας και κοινωνίας, της ελληνικής ναυτοσύνης, που αποτελεί παγκόσμια δύναμη, τοWHO IS WHO των Ελλήνων Ναυτίλων. 

Η Έκδοση θα γίνει για πρώτη φορά στον κόσμο και θα αποτελέσει παγκόσμια πρωτοτυπία, διότι θα συμπεριλάβει και βιογραφίες όλων των συντελεστών της ελληνικής ναυτοσύνης, που την έχουν εκτοξεύσει ως κυρίαρχη των επτά θαλασσών! 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://www.whoiswhogreece.comhttp://womenleaders.gr,  
Email: bio@whoiswho.grinfo@womenleaders.gr 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Βίκυ Παπαγεωργοπούλου 210 60 17 915

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Τα "Τρικ" της γιαγιάς που κάθε νοικοκυρά και μη θα πρέπει να γνωρίζει.

Νάουσα: Ακυρώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις - Αποζημιώσεις στους πληγέντες επαγγελματίες και φορείς

Βρέθηκε στην Σιβηρία Αρχαία Ταφή Γυναίκας Ιέρειας του Διονύσου..