Διαβατός Ημαθίας

Ιδέες διακόσμησησης για εξωτερικούς χώρους. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την βεράντα και τον κήπο.


Διαβατός...
Όλοι θέλουμε έναν εντυπωσιακό κήπο ή ένα μπαλκόνι γεμάτο με όμορφα λουλούδια και φυτά. Καθώς, σε όλους αρέσει η ιδιαίτερη διακόσμηση με ωραίες μυρωδιές από μοναδικά άνθη.
Δείτε, λοιπόν, παρακάτω πως μπορείτε να αποκτήσετε τον κήπο ή την βεράντα των ονείρων σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΗΠΟΥ

Αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να προετοιμάσετε τον κήπο σας. Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:
1.Καθαρίστε τον κήπο με το κατάλληλο θαμνοκοπτικό
Αποφύγετε να κάνετε αυτή την κουραστική δουλειά με ακατάλληλα εργαλεία ή με τα χέρια. Κάντε μια έρευνα αγοράς και βρείτε το κατάλληλο για εσάς. Στην αγορά θα βρείτε οικονομικά μηχανήματα τα οποία θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.
2.Κόψτε και κλαδέψτε τα δέντρα και τα ψηλά φυτά για να τους δώσετε το σχήμα που επιθυμείτε.
Κάντε μια έρευνα αγοράς για αλυσοπρίονα ηλεκτρικά, βενζινοκίνητα, επαναφορτιζώμενα ή μπαταρίας για να φτιάξετε τον κήπο σας. Δώστε ξανά στα δέντρα και τα φυτά σας το σχήμα που τους λείπει.
3.Κουρέψτε το γκαζόν ή δημιουργήστε αυτή την αίσθηση με συνθετικό χλοοτάπητα
Το γκαζόν μπορεί να αλλάξει τελείως την εικόνα ενός κήπου. Αφού μπορεί να τον δείξει πιο καθαρό και ακόμη πιο πράσινο. Κάντε, λοιπόν, μια έρευνα αγοράς και διαλέξτε τον κατάλληλο χλοοτάπητα, είτε είναι έτοιμος είτε συνθετικό.
4.Εμπλουτίστε το έδαφος
Για την συγκεκριμένη εργασία θα χρειαστείτε μερικά βελτιωτικά εδάφους και λίπασμα.
5.Βρείτε το σωστό σύστημα ποτίσματος
Κάντε μια έρευνα αγοράς και βρείτε τα σωστά λάστιχα ποτίσματος, πιστόλια, ακροφύσια, ποτιστικά και ποτιστήρια. Έτσι θα κρατάτε τον κήπο σας πάντα δροσερό και φρέσκο.
6.Καθαρίστε τα έπιπλα με τα σωστά πλυστικά
Κήπος και αυλή χωρίς έπιπλα γίνεται; Δεν γίνεται. Μιας και τα έπιπλα ενός εξωτερικού χώρου λερώνονται με το παραμικρό αναζητήστε πλυστικά συστήματα για τέλειο καθαρισμό σε χρόνο dt.
Μάθετε εδώ πως θα φροντίσετε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου.
Όσα πρέπει να ξέρετε για τον κήπο και την βεράντα σας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Αφού, λοιπόν, καθαρίστε τον κήπο ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τη διαμόρφωσή του. Η σκίαση είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια για έναν λειτουργικό και όμορφο κήπο. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για τέντες, μπορείτε να βρείτε πανιά σκίασης. Τα οποία τοποθετούνται πανεύκολα και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.
Αφού, λύσετε το θέμα σκίασης το επόμενο που πρέπει να κοιτάξετε είναι η περίφραξη του κήπου. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι καθώς θα κρατήσει τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά από το χώρο.
Μετά τη σκίαση και την περίφραξη σειρά έχει η καλλιέργεια φυτών, λαχανικών και η τοποθέτηση όμορφων γλαστρών. Επιλέξτε γλαστράκια σε διάφορες αποχρώσεις ή πάρτε μονόχρωμα και βάψτε τα σε χρώμα της επιλογής σας. Βάλτε σε κάθε γλαστράκι μια ετικέτα για να θυμάστε το λουλούδι ή το φυτό που περιέχει.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...