Διαβατός Ημαθίας

Κάνετε την Κουζίνα σας Ομορφότερη σε 10 Λεπτά...


Διαβατός...


Είναι ένας από τους διασημότερους διακοσμητές στον κόσμο και το όνομά του είναι Nate Berkus. Κάτι ξέρει, λοιπόν, όταν μας λέει πως χρειάζεστε μόλις 10 λεπτά για να ομορφύνετε την κουζίνα σας. 
Όλοι μας θέλουμε να έχουμε μια όμορφη κουζίνα -μιας και περνάμε αρκετό χρόνο από την ημέρα μας εκεί- και για να πετύχουμε κάτι τέτοιο σε 10 μόλις λεπτά καλό θα είναι να ακολουθήσουμε το σκεπτικό και τη συμβουλή του Nate Berkus. 
«Kάθε οριζόντια επιφάνεια στο σπίτι σας είναι μια ευκαιρία για να κάνετε κάτι όμορφο σε αυτήν», λέει ο Berkus. Αυτό που εννοεί είναι πως διακοσμώντας τους πάγκους της κουζίνας σας μπορείτε να δημιουργήσετε μια πραγματική ομορφότερη κουζίνα. 
κουζίνα
Βάλτε μικρά γλαστράκια με μυρωδικά στους πάγκους της κουζίνας σας.
Καθαρίστε, λοιπόν, τους πάγκους σας και κρύψτε όλα τα αντικείμενα που έχετε καθημερινά πάνω σε αυτούς, Αποθηκεύστε τις ηλεκτρικές σας συσκευές και ό,τι άλλο μπορεί να δημιουργεί ακαταστασία. Αφήστε τους πάγκους σας ελεύθερους από οτιδήποτε έτσι ώστε να μπορείτε να τους διακοσμήσετε όπως εσείς θέλετε. 
κουζίνα
Διακοσμήστε ακόμα και τον χώρο γύρω από τον νεροχύτη.
Έτσι θα μπορείτε να φτιάξετε όμορφες γωνιές και σημεία στην κουζίνα σας που θα θαυμάζετε και εσείς και όλοι όσοι μπαίνουν σε αυτήν. 
Αφού, λοιπόν, αδειάσετε τους πάγκους σας μπορείτε να τους διακοσμήσετε φέρνοντας αντικείμενα από άλλα δωμάτια του σπιτιού. Βάλτε γλαστράκια με φυτά, κεραμικά, κεριά και ό,τι άλλο θέλετε στον χώρο σας. 
κουζίνα
Βάλτε χρώμα στους πάγκους σας και δώστε χαρακτήρα στην κουζίνα σας.
«Πρόκειται, πραγματικά, για την ευκολότερη αλλαγή που δεν θα σας κοστίσει τίποτα», λέει ο διάσημος διακοσμητής. 

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Έξι πράγματα που δίνουν στα παιδιά τους μόνο οι καλοί γονείς..

Σκύλος χωρίς μπροστινά πόδια κλαίει όταν νιώθει ότι τον αγαπούν και τον φροντίζουν για πρώτη φορά.. Βίντεο

Το γράμμα Δέλτα. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ

Οι τροφές που καθαρίζουν τους πνεύμονες από τη νικοτίνη του τσιγάρου