Διαβατός Ημαθίας

Διαβατινή Ιδέα για όμορφα Παράθυρα με κρεμαστά Λουλούδια...


Διαβατινός
Τα λουλούδια έχουν αυτήν την καταπληκτική ιδιότητα, να ομορφαίνουν τον χώρο και ταυτόχρονα να δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης.
Μπορούν να σας κάνουν να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε μέσα στο σπίτι σας, και να αισθάνεστε χαμένοι μέσα στη φύση, χάρη στο άρωμα και τα χρώματά τους.
Αν σας αρέσει να διακοσμείτε το σπίτι σας με λουλούδια, κάντε την ανατροπή και, αντί να τα τοποθετήσετε απλώς σε ένα βάζο, κρεμάστε τα μπροστά από ένα παράθυρο ή μια μπαλκονόπορτα. Ο τρόπος είναι πολύ απλός και, προπαντός, πολύ εντυπωσιακός.
thehomeissue_(hangingjars)01
Κρεμάστε τα βάζα σας για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Θα χρειαστείτε:
5 Διάφανα βάζα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιγότερα ή περισσότερα ανάλογα με το φάρδος του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας που θέλετε να διακοσμήσετε.)
thehomeissue_(hangingjars)02
Χρησιμοποιήστε διάφανα βαζάκια στο μέγεθος που προτιμάτε.
Σπάγκος
Θερμόκολλα
5 Γαντζάκια με ταινία διπλής επικολλήσεως που μπορείτε να βρείτε σε πολυκαταστήματα με εργαλεία
Λουλούδια
Νερό για τα λουλούδια
Πώς θα τα κρεμάσετε:
Κολλήστε στον τοίχο ακριβώς επάνω από το παράθυρο τα γαντζάκια με την ταινία διπλής επικολλήσεως, τα οποία μπορείτε να τα αφαιρέσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς να αφήσετε σημάδι. Φροντίστε τα γαντζάκια να έχουν μεταξύ τους απόσταση 20 εκατοστά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε θερμόκολλα γύρω από το στόμιο από κάθε γυάλινο βαζάκι και τυλίξτε τον σπάγκο σφιχτά γύρω γύρω, μέχρι να βεβαιωθείτε οτι έχει κολλήσει καλά. Καθώς κάνετε κυκλικές κινήσεις με τον σπάγκο, αφήστε μια μεγάλη λωρίδα σπάγκου χωρίς να την κολλήσετε και συνεχίστε πάλι την ίδια διαδικασία με την κόλλα και τον σπάγκο. Κρεμάστε τα βαζάκια με ασύμμετρο τρόπο, για πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, περνώντας από το γατζάκι την λωρίδα σπάγκου που αφήσατε πριν χωρίς να κολλήσετε στο στόμιο του βάζου. Βάλτε νερό μέσα στα βαζάκια και διακοσμήστε τα με τα αγαπημένα σας λουλούδια. Μπορείτε κάθε εβδομάδα να τοποθετείτε ξεχωριστή απόχρωση λουλούδια, αλλάζοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά εντελώς την διακόσμηση αυτής της νέας γωνιάς του σπιτιού σας.
thehomeissue_(hangingjars)03
Διακοσμήστε πρωτότυπα το παράθυρό σας με κρεμαστά βαζάκια.

πηγή:
Σ.Σούλης
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...