Διαβατός Ημαθίας

> Τέχνη με ...Φρούτα από τον Μ-ίου..!


Γράφει ο Μ-ίου 

Σε πολλούς φαίνονται απλώς ...αστεία και η αλήθεια πως είναι, όταν φυσικά δεν πρόκειται για αληθινά έργα τέχνης από επαγγελματίες σεφ, γιατί υπάρχουν και τέτοια και θα τα συναντήσετε κυρίως σε μπουφέδες μεγάλων ξενοδοχείων και κρουαζιερόπλοιων.
 
Αλλά ακόμη κι αν δεν είναι παρά μόνο αστεία τι μ΄αυτό; Μήπως δεν μας λείπει γέλιο, ασήμαντες αφορμές για να "ξεχάσουμε" την γενική ...μαυρίλα που μας περιβάλει. Εμπνευστείτε λοιπόν και στο επόμενο φιλικό ή οικογενειακό τραπέζι ...καταπλήξτε τα πλήθη την ώρα του φρούτου.

Οι ενώσεις των κομματιών -εμφανείς και μη- γίνονται με οδοντογλυφίδες και το πιο απλό και εύκολο είναι να "δημιουργήσετε" χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο φρούτο π.χ καρπούζι ή πεπόνι, στο οποίο θα δώσετε τέτοιο σχήμα που θα επιτρέπει το εσωτερικό του μέρος να χρησιμοποιηθεί ως "πιατέλα σερβιρίσματος για κομμένα κομμάτια φρούτου ή μπαλίτσες που θα βγάλετε από την σάρκα του καρπουζιού ή του πεπονιού με το ειδικό εργαλείο που αδειάζουμε κολοκυθάκια. .

Επίσης, μερικές απλές ιδέες στο τρόπο σερβιρίσματος με μήλα, πορτοκάλια, μανταρίνια κλπ είναι ένα τρόπος να προσελκύσετε ίσως την ...προσοχή των παιδιών που συνήθως τα φρούτα δεν είναι και το ...καλύτερό τους.





















































   



























































































Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Εθνοφύλακες και ένοπλοι κυνηγοί μαζί με τον στρατό στο Δέλτα του Έβρου

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.