Διαβατός Ημαθίας

> Τα Οφέλη του Σογιέλαιου για τα Μαλλιά...

Το σογιέλαιο δεν χρησιμοποιείται μόνο στη μαγειρική! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε
για να ενυδατώσει και να θρέψει σε βάθος τα μαλλιά σας.  Είναι μία σημαντική προσθήκη στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας, έχει ένα ωραίο και ευχάριστο
άρωμα ξηρών καρπών, είναι εύκολο να το δουλέψετε και μπορείτε να το βρείτε σε πολύ προσιτή τιμή. 
Ενυδάτωση
Η υγρασία είναι ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που παρέχει. Τα ξηρά μαλλιά διψούν για υγρασία και το σογιέλαιο διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα του κεφαλιού. Μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιηθεί για θεραπεία ενυδάτωσης μία με δύο φορές την εβδομάδα και θα κάνει τα μαλλιά σας να λάμπουν.
Θρέψη
Το σογιέλαιο είναι επίσης πολύ θρεπτικό γιατί περιέχει βιταμίνες και άλλες θρεπτικές ουσίες. Τα λιπίδια βοηθούν τις ουσίες αυτές να διεισδύσουν βαθιά στην επιδερμίδα του κεφαλιού αφήνοντας τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά.
Δύναμη
Τα συστατικά του σογιέλαιου κάνουν κάτι παραπάνω από το να βοηθούν απλά τα μαλλιά να παραμένουν ενυδατωμένα. Αν το χρησιμοποιείτε για αρκετό καιρό θα διαπιστώσετε πόσο πολύ δυναμώνει τις ρίζες σας καθώς περιέχει πολλές πρωτεΐνες. Οι τρίχες είναι φτιαγμένες από πρωτεΐνες, αν καταναλώνετε αυξημένες ποσότητες σε πρωτεΐνες και ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε σογιέλαιο θα δώσετε στα μαλλιά σας εξαιρετική δύναμη και αντοχή. Φυσικά, θα δείτε εμφανή αποτελέσματα μόνο αν είστε συνεπείς, γι’ αυτό το λόγο σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε ισορροπημένη διατροφή και χρησιμοποιείτε συχνά σογιέλαιο, κατά προτίμηση βιολογικό που δεν περιέχει εντομοκτόνα ή άλλες χημικές ουσίες.
Τρόπος χρήσης:
Απλά εφαρμόστε ½ φλιτζάνι σογιέλαιου σε στεγνά μαλλιά και αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά. Ξεβγάλτε το και είστε έτοιμη!

Post by Διαβατινός
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...