Διαβατός Ημαθίας

Πρόβλημα με την Μούχλα;; «Πώς να Καταπολεμήσω τη Μούχλα στους Τοίχους»;

Κατ' αρχάς πρέπει να ξέρετε ότι μπορεί να οφείλεται σε πολλούς διαφορετικούς λόγους:
Μπορεί να έχει σπάσει κάποιος σωλήνας εσωτερικά ή να μην υπάρχει επαρκής εξωτερική μόνωση από την υγρασία. Αν το πρόβλημα είναι μακροχρόνιο και επιμένει, παρότι έχετε προσπαθήσει να το καθαρίσετε και να το συντηρήσετε με τα ειδικά αντιμουχλικά προϊόντα, π.χ. σπρέι για τοπική εξωτερική χρήση αλλά και ειδικές μπογιές, που θα βρείτε στα χρωματοπωλεία, τότε σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό και θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό η τεχνικό που ειδικεύεται στο συγκεκριμμένο θέμα.
Σε γενικές γραμμές να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλά προϊόντα και υλικά που θα λύσουν το πρόβλημα, εφ' όσον αυτό είναι επιφανειακό και δεν οφείλεται σε κάποια εσωτερική διαρροή. Το κάθε προϊόν θα κάνει διαφορετική δουλειά και αρκετές φορές πρέπει να συνδυαστούν. Ρωτήστε κάποιον τεχνικό ή στο χρωματοπολείο της περιοχής σας.
Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι για να ξεφορτωθείτε την μούχλα, πρέπει πρώτα να στεγνώσει πολύ καλά ο τοίχος, να καθαρίσετε την περιοχή και μετά να εφαρμοστεί η οποιαδήποτε "θεραπεία". Και επειδή, όπως λέει και ο σοφός λαός, "η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη", φροντίστε να θωρακίσετε το σπίτι σας με αντιμουχλικά και με καλή μόνωση. Το κόστος της πρόληψης θα είναι τελικά μικρότερο από όσα θα ξοδέψετε συνολικά για να επιδιορθώνετε το πρόβλημα κάθε χρόνο.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...