Διαβατός Ημαθίας

Φθινόπωρο: Φτιάξτε τις Δικές σας Κούπες όπως Ακριβώς τις Θέλετε..

Δείτε πώς μπορείτε με δύο μόνο υλικά να φτιάξετε τις δικές σας κούπες που θα
προετοιμάσουν το σπίτι και τη διάθεσή σας για το φθινόπωρο.
Μια μικρή φθινοπωρινή ανανέωση τη χρειαζόμαστε όλοι. Από την άλλη, όμως, δεν θέλουμε να ξοδέψουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας για να την κάνουμε.
Έτσι, είπαμε να σας δείξουμε τον τρόπο για να δημιουργήσετε τις δικές σας κούπες και να δώσετε έναν μικρό αέρα ανανέωσης στην κουζίνα σας.
thehomeissue_koupa01
Αν το έχετε με τη ζωγραφική, αυτοσχεδιάστε...
Όπως και να το κάνουμε, μια όμορφη κούπα μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε όμορφα την ημέρα μας.
Για να φτιάξετε τις δικές σας κούπες όπως ακριβώς τις θέλετε, θα χρειαστείτε: λευκές κούπες (πωλούνται ακόμα και στη λαϊκή ή και σε μερικά σούπερ μάρκετ) και ειδικούς μαρκαδόρους για πορσελάνη.
Μπορείτε να γράψετε κάτι απλό σαν και αυτό...
Μπορείτε να γράψετε κάτι απλό σαν και αυτό...
Ξεκνήστε δοκιμάζοντας το σχέδιο που θέλετε να κάνετε ή τα λόγια που θέλετε να γράψετε σε ένα χαρτί. Έπειτα συνεχίστε πάνω στην κούπα σας. Αν κάνετε κάποιο λάθος διορθώστε το με μια μπατονέτα πριν προλάβει να στεγνώσει.
Μόλις τελείωσει αφήστε την να στεγνώσει για 15-20 λεπτά. Αφού αυτά περάσουν, βάλτε την κούπα σας στο φούρνο και αφήστε την για 30 λεπτά στους 150 βαθμούς Κελσίου. Μόλις την βγάλετε από το φούρνο το χρώμα θα έχει σταθεροποιηθεί τόσο καλά που δεν θα φεύγει ούτε στο πλυντήριο πιάτων.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Τα "Τρικ" της γιαγιάς που κάθε νοικοκυρά και μη θα πρέπει να γνωρίζει.

Νάουσα: Ακυρώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις - Αποζημιώσεις στους πληγέντες επαγγελματίες και φορείς

Βρέθηκε στην Σιβηρία Αρχαία Ταφή Γυναίκας Ιέρειας του Διονύσου..