Διαβατός Ημαθίας

Μελίκη: Σήμερα αναβίωση παραδοσιακού γάμου..


meliki paradosiakos gamos

Φέτος οι ρόλοι άλλαξαν και πάλι , ο παραδοσιακός γάμος και φέτος θα έχει πολύ αγωνία. Γαμπρός από την Μελίκη και τρεις πανέμορφες νύφες οι οποίες θα συναγωνιστούν για τον κούκλο γαμπρό, θα ζυμώσουν θα υφάνουν και θα αρμέξουν.
Για να δούμε ποια θα διαλέξει!!!! Νύφη βλάχα από το Νεόκαστρο, νύφη ντόπια από την Αγκαθιά , η πόντια από την Μελίκη. Ο κουμπάρος μας από την Βεργίνα.
"Καλούμε όλους τους κατοίκους της Μελίκης και των Περιχώρων να συμμετάσχουν στον γάμο, να γλεντήσουν με την καρδιά τους και να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας! Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 13:00μμ στην κεντρική πλατεία της Μελίκης. Θα συμμετάσχουν οι σύλλογοι: Λαογραφικός Όμιλος Μελίκης και Περιχώρων Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοκάστρου Προοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος «Αστήρ Αγκαθιάς» Πολιτιστικός Σύλλογος Μελίκης και Περιχώρων «Η Ρωμανία» Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές»" αναφέρει ο Λαογραφικός Σύλλογος Μελίκης.
πηγή: http://www.pliroforiodotis.gr/
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Οι συνεργάτες του site Διαβατός προμηθεύτηκαν σήμερα τα λουλούδια τους από «Τα παιδιά της άνοιξης» ...

Βούλα Πατουλίδου: Ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε με την δίμηνη παρουσία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»