Διαβατός Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΣ Ειρηνούπολης 1-2

DSCN4160.
Τη νίκη με ανατροπή πέτυχε ο ΑΣ Ειρηνούπολης, διατηρώντας τη θέση του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος όπου ο Ατρόμητος είχε το πάνω χέρι, πήρε τα ηνία στη συνέχεια και κατόρθωσε με τέρματα των Γιώργου Σαμψωνίδη και Χρήστου Καραγιάννη να πάρει τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και με «μπροστάρη» τον Μάκη Σπανό έβαλαν δύσκολα στους πρωτοπόρους και μάλιστα θα μπορούσαν σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ. Η αποχώρηση όμως του πρώτου σκόρερ της ομάδας λόγω τραυματισμού σε συνδυασμό με την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσης από πλευράς φιλοξενούμενων, άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού και οι τρεις βαθμοί μπήκαν στο…σακούλι των «τζιαλορόσι».
Με τη νίκη τους αυτοί, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στο +1 από τον ΦΑΣ Νάουσα ενώ ακολουθεί ακόμη ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά στο Γιαννακοχώρι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας. Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας και το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούν βαθμοί στη συνέχεια ώστε να αποφύγει κάθε αρνητικό σενάριο…
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η πρώτη συμμετοχή του Δημήτρη Κοτταρίδη με τη φανέλα της Ειρηνούπολης, μετά την απόκτηση του την περίοδο του Ιανουαρίου από την ΠΑΕ Βέροια.

Το φιλμ της αναμέτρησης

2′ ΓΚΟΛ! Πρώτη φάση στην αναμέτρηση και ο Μάκης Σπανός με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή, σημαδεύει τη γωνία του Κοτταρίδη. Αυτό ήταν το 19ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.
6′ Σύγχυση στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αποδέκτης της μπάλας ο Σπανός, το πλασέ όμως που επιχειρεί αποκρούει σε κόρνερ ο Κοτταρίδης.
40′ Δυνατό σουτ του Τσακαλίδη, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
44′ Σέντρα του Καρυπίδη από δεξιά, πλασέ του Έξαρχου στην κίνηση η μπάλα μόλις άουτ.
60′ ΓΚΟΛ! Ανατροπή του Έξαρχου από τον Φαρμάκη μέσα στην περιοχή, ο κ. Γιοβανόπουλος δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαμψωνίδης, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του (1-1).
10997486_10204210800415063_1358504863260059972_n
70′ Τετ-α-τετ ο Μπάκανος για τον Ατρόμητος, ολιγωρεί όμως, χάνει το κοντρόλ και απομακρύνουν οι αμυντικοί.
80′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Σαμψωνίδη, ο Καραγιάννης πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό 1-2.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη καιΔιαμαντόπουλο.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Τσακαλίδης, Κωστογλίδης (75′ Τσιφλίδης), Παγγούρας, Φαρμάκης, Λιλιόπουλος, Σπανός (50′ λ.τ. Μπάκανος), Δαληγκάρος, Τσιολάκης, Καμπάς (70′ Αρβανιτίδης), Ασλάνογλου
ΑΣ Ειρηνούπολης : Κοτταρίδης, Συμεωνίδης, Αργυρίου (52′ Μανδάλης), Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης (73′ Πέτγαζλης), Κουκουράκης (46′ Τενεκετζής), Καρυπίδης, Λαμπριανίδης, Καραγιάννης, Σαμψωνίδης, Έξαρχος.
πηγή: http://imathiasportsnews.gr/
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;