Διαβατός Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Ατρόμητος Διαβατού 2-2

DSC_0025To «μπαμ» της αγωνιστικής από τον Φίλιππο Μέσης! Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου, κόντρα στα προγνωστικά αλλά και στις γνωστές… θεωρίες συνωμοσίας που προηγούνται τέτοιου είδους παιχνίδια, παραχώρησε ισοπαλία στον Ατρόμητο Διαβατού ενώ πέτυχε δύο τέρματα όταν στα προηγούμενα 19 παιχνίδια είχε πετύχει συνολικά 9!
Και λέμε για το ότι παραχώρησε ισοπαλία, καθώς οι «κυανόλευκοι» έκαναν το 2-2 στο 89ο λεπτό και ενώ 9 λεπτά περίπου πριν, ο Φίλιππος είχε ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση από το σημείο του πέναλτι. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

Το γειτονικό (και παραδοσιακό) ντέρμπι ανάμεσα στον Φίλιππο και τον Ατρόμητο παρακολούθησαν 50 περίπου θεατές, οι οποίοι βεβαίως θεωρούνται και…τυχεροί καθώς απόλαυσαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι παρά τον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έδειξαν πως θέλουν να  «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι. Η υπεροχή στα πρώτα λεπτά καρποφόρησε στο 13′ όταν ο Μάκης Σπανόςεπιχείρησε μια σέντρα σουτ από πλάγια, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, έσκασε μπροστά στον Θεοδωρίδη ο οποίος δεν υπολόγισε την πορεία της και κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ αριθμός 17 για τον παίκτη – προπονητή του Ατρομήτου έδωσε το προβάδισμα στους «κυανόλευκους» και άπαντες πίστεψαν πως θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα…
Στο 21′ ο Σπανός και πάλι κινήθηκε από δεξιά, «έσπασε» στη γωνία της περιοχής ο Τσιολάκηςέκανε το σουτ, ο Ρόκκος όμως με σωτήρια προβολή αποσόβησε το σίγουρο γκολ. Σταδιακά όμως Φίλιππος άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να βγαίνει με αξιώσεις στα καρέ τουΔημόπουλου.
Στο 29′ ο Γιάννου εκτέλεσε το φάουλ, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Δημόπουλου ενώ στο 38′ το δυνατό σουτ του Ρόκκο από τα 25 περίπου μέτρα τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Ατρόμητου. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των βυσσινί, αλλά και κάποιες επικίνδυνες «μπούκες» από πλευράς φιλοξενούμενων, το ρευστό 0-1 παρέμεινε και στην ανάπαυλα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή στιγμή του Σπανού από μακριά, ενώ στον αγώνα πέρασε και ο Σάκης Μπάκανος με στόχο να επιτευχθεί το δεύτερο τέρμα, που θα «κλείδωνε» τη νίκη για τους «κυανόλευκους. Οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι στη συνέχεια με τονΣτέλιο Νουρή (65′) ενώ τρία λεπτά αργότερα κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, με σκόρερ τον Κώστα Πάτρα που σημάδεψε σωστά από το ύψος της περιοχής.
Το παιχνίδι απέκτησε τελείως διαφορετική εικόνα στη συνέχεια, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν περισσότερο και οι «βυσσινί» εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην άμυνα και στο 81′ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Στέλιου Νουρή από τον Παγγούρα, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή κ. Καραντώνη υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε επαφή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιχάλης Γιάννου, πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή για την ομάδα του.
DSCN3849
Οι φιλοξενούμενοι, με την πλάτη στον τοίχο πλέον, τα έπαιξαν όλα για όλα και κατόρθωσαν στο 89′ να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Παύλου Φαρμάκη μετά από σέντρα ακριβείας του Σπανού.
Με την ισοπαλία στη Μέση, ο Ατρόμητος έφτασε τους 32 βαθμούς και στο ακραίο σενάριο του υποβιβασμού των έξι ομάδων, η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι στους 9 βαθμούς από την 12η θέση. Από την άλλη πλευρά, ο Φίλιππος βρίσκεται πολύ πίσω στον βαθμολογικό πίνακα (11 βαθμοί) και μόνο στην περίπτωση που δεν υποβιβαστεί το Μακροχώρι και κερδίσει την άνοδο ο πρωταθλητής μας, ελπίζει σε παραμονή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Γιάντσης

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Σότι, Πάτρας Ρ., Ρόκκος, Γιάννου, Μυλωνάς, Βασιλείου (62′ ?), Πάτρας Κ., Νουρής Γ. (82′ Μπαλτζής Β.), Νουρής Σ. (90+1′ Γιαννόπουλος).
Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Κλάψης, Φαρμάκης, Παγγούρας, Δαληγκάρος, Τσιφλίδης, Ασλάνογλου (46′ Μπάκανος), Τσιολάκης, Λιλιόπουλος, Σπανός, Κωστογλίδης (85′ Καμπάς)

Πηγή: imathiasportsnews.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...