Διαβατός Ημαθίας

Νίκη της Βραζιλίας με 3-1 την Κροατία..

Με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ (κέντρο), η Βραζιλία νίκησε με 3-1 την Κροατία στην πρεμιέρα του 20ού Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, στο Σάο Πάουλο, και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον Α’ όμιλο. Πριν από το παιχνίδι και έξω από το γήπεδο, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών, που αντιδρούν για την πολυδάπανη διοργάνωση.


 Στην Αρένα ντε Σάο Πάουλο, οι Κροάτες ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 11’ με αυτογκόλ του Μαρσέλο. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης είδε ξαφνικά την μπάλα στα πόδια του μετά τη συρτή σέντρα του Ολιτς και άθελά του την έστειλε στα δίχτυα. Η «Σελεσάο» δεν άργησε να συνέλθει και στο 29’ ο Νεϊμάρ άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης, ισοφαρίζοντας με μακρινό σουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η κούραση ήταν εμφανέστατη, με αποτέλεσμα η Βραζιλία να επιτίθεται ανορθόδοξα. Η λύση για τους γηπεδούχους δόθηκε με έναν αμφιλεγόμενο τρόπο, αφού στο 69’ ο Ιάπωνας διαιτητής, Γιουίτσι Νισιμούρα, είδε παράβαση στο... άγγιγμα του Λόβρεν πάνω στον Φρεντ. Ο Νεϊμάρ ανέλαβε την εκτέλεση και παρότι ο Πλετίκοσα βρήκε την μπάλα, δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 2-1.
Αντίθετα, ο Ζούλιο Σέζαρ στο 90’ «έσωσε» το σουτ του Πέρισιτς και στην αντεπίθεση ο Οσκαρ σημείωσε το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Φελίπε Σκολάρι): Ζούλιο Σέζαρ, Μαρσέλο, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Ντάνι Αλβες, Γκουστάβο, Παουλίνιο (63’ Ερνάνες), Οσκαρ, Χουλκ (68’ Μπερνάρντ), Νεϊμάρ (88’ Ραμίρες), Φρεντ.
ΚΡΟΑΤΙΑ (Νίκο Κόβατς): Πλετίκοσα, Βερσάλικο, Λόβρεν, Τσόρλουκα, Σρνα, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Κόβατσιτς (61’ Μπρόζοβιτς), Ολιτς, Γέλαβιτς (78’ Ρέμπιτς).

Έντυπη
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Εθνοφύλακες και ένοπλοι κυνηγοί μαζί με τον στρατό στο Δέλτα του Έβρου

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.