Διαβατός Ημαθίας

Υπάρχουν πουτ@νες στην Βουλή..

«Θα έκαναν τα πάντα αυτές οι πουτάνες που κυκλοφορούν στην Βουλή, είναι
απαράδεκτο», με αυτή τη φράση-σοκ ο γνωστός Ιταλός τραγουδιστής και συνθέτης, Φράνκο Μπατιάτο, ο οποίος ασχολείται ενεργά με την πολιτική
υποστηρίζοντας τον αντισυστημικό Μπέπε Γκρίλο, επιτέθηκε σε όσους «ξεπουλιούνται στα αφεντικά».

Από το Ευρωκοινοβούλιο όπου βρέθηκε για να συζητήσει για τον τουρισμό και τον πολιτισμό στην Σικελία, ο Μπατιάτο, που τους τελευταίους μήνες είναι δημοτικός σύμβουλος για θέματα τουρισμού, άφησε τους παρευρισκόμενους με ανοιχτό το στόμα όταν έκανε λόγο για «πουτάνες στο Κοινοβούλιο, οι οποίες θα έκαναν τα πάντα».
Μετά την τοποθέτησή του, η πρώτη που σχολίασε τις δηλώσεις του ήταν η νεοεκλεγείσα πρόεδρος της ιταλικής Βουλής Λάουρα Μπολντρίντι, η οποία είπε πως «δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος του πολιτισμού όπως ο Φράνκο Μπατιάτο είπε αυτές τις χυδαίες λέξεις».
Ο συνθέτης απάντησε, δίχως να πάρει πίσω τη φράση του. «Είμαι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος που η πρόεδρος της Βουλής ένιωσε προσβεβλημένη από τις κουβέντες μου, όμως μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η φράση δεν ήταν σεξιστική. Έκανα μια απλή αναφορά, στην πορνεία που υπήρχε στην ιταλική κυβέρνηση μέχρι πριν μερικούς μήνες, ανδρική και γυναικεία». Μάλιστα, αναρωτήθηκε «είναι χειρότερο να χρησιμοποιείς τη λέξη “πουτάνα” ή να κάνεις αυτά που κάνουν κάποιοι βουλευτές; Ήταν άξιοι να παραμείνουν στη Βουλή;».
Ο Μπατιάτο, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Μπέπε Γκρίλο, υποστηρίζοντας θερμά το Κίνημα Πέντε Αστέρων, δήλωσε σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία πως «ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη μοίρα του, αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία είναι μια βιβλική προφητεία: μιλάμε την ίδια γλώσσα, όμως δεν καταλαβαινόμαστε. Αυτή η Ιταλία από τη μία είναι αηδιαστική και απαράδεκτη, με υπηρέτες των υπηρετών, των υπηρετών. Εμείς, τουλάχιστον, είμαστε ειλικρινείς, ακόμα και αν εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά από πολιτική».

Πηγή: protothema.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Εθνοφύλακες και ένοπλοι κυνηγοί μαζί με τον στρατό στο Δέλτα του Έβρου