Διαβατός Ημαθίας

Ρονάλντο: "Ήμασταν άψογοι σε όλα"

Ενθουσιασμένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη στο "Καμπ Νου" και την πρόκριση στον τελικό. "Είναι απλά ο καλύτερος", πρόσθεσε ο Σέρχιο Ράμος.

Πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο "Καμπ Νου". Ο Πορτογάλος σταρ πρωταγωνίστησε στη νίκη με 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ισπανίας.
Κι αν για τον Ρονάλντο το "διπλό" είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, για τον Σέρχιο Ράμος δεν υπάρχει αμφισβήτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος στον κόσμο.


Μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος επιθετικός σχολίασε "όλοι οι παίκτες ήταν άψογοι. Είμαστε ευτυχισμένοι που παίξαμε εκπληπτικά. Παίξαμε καλύτερα εδώ από ότι στην έδρα μας, αυτό είναι αλήθεια. Ήμασταν σοβαροί και η συμπεριφορά μας ήταν άψογη. Πετύχαμε τρία γκολ μακριά από την έδρα μας. Ήταν ένα καλό παιχνίδι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο".
Πλέον ο Ρονάλντο έχει πετύχει οκτώ γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα και δώδεκα στο σύνολο. Είναι ο τέταρτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της "βασίλισσας" με πρώτο τον παρόντα στις κερκίδες, Αλφρέντο Ντι Στέφανο με 18.
Ο αρχηγός της Ρεάλ, απόντος του τραυματία Ίκερ Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του, λέγοντας "για μένα ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος στον κόσμο και το έχει δείξει πάντα σε αυτούς τους αγώνες. Τα έχουμε πάει καλά γιατί εναντίον της Μπαρτσελόνα είναι δύσκολο να βρεις κενούς χώρους. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο".
Αντίπαλος της Ρεάλ στον τελικό του Μαϊου (ή στις 17 ή στις 18 ή στις 19 θα γίνει ο αγώνας) θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στη Σεβίλλη και στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

 Αθλητικά στοιχήματα, Καζίνο και Πόκερ, όλα σε μία πλατφόρμα! Μία από τις πιο γνωστές εταιρείες παιγνιδίων στην Ευρώπη!

πηγή
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)